AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Gorštak, crteži, Nevera, te jahta i limuzina za bogate

11.8KPregleda

Vrele Gume za sve od 7 do 107 godina

 

Kakve veze imaju Kristofer Lamber, jahta od par miliona evra, dečiji crteži, hrvatska auto-industrija i Elena Čaušesku? Pa verovatno apsolutno nikakve, osim što su svi asocijacija na novu epizodu legendarne automobilske emisije Vrele Gume. Nedelja 06. jun 2021. u 12:05, samo na TV Nova S. Vrele Gume po 1084. put! 

 

Test: Toyota Highlander

Prva metafora je možda i najteža. Ne znamo zašto, ali nas je novi Toyota Highlander odmah podsetio na glumca Kristofera Lambera i njegovu epsko tumačenja Toyotinog imenjaka – Gorštaka.

 

 

Već uveliko poznat i popularan na tržištima širom sveta, novi Toyota Highlander konačno je stigao i na evropsko tržište, a nešto kasnije na Vrele Gume test. Iako mu možda fali malo gorštačkih off-road sposobnosti (za to su tu novi Land Cruiser i Hilux), ovaj ogromni SUV potvrđuje klasu i zadaje ozbiljan domaći zadatak konkurenciji. Hibrid, neviđene udobnosti i komfora, a da li ima mane čućete od fruškogorskog automobilskog gorštaka, Miodraga Piroškog.

 

Nautika: Rossinavi Lel

Koliko je teško biti bogat, pokazaće nam prilog o super-luksuznoj jahti Rossinavi Lel. Uživanje i zazubice su zagarantovani, a ko ima višak neko milionče evra u levom džepu neka razmisli o ovoj lepotici. I svim drugim lepoticama ovoga sveta.

 

 

Aktuelnosti: Deca upoznaju nemačku auto industriju

Nakon što su predivno oslikali Vandee Globe jedriličarsku trku oko sveta, naši drugari iz likovne radionice Genal Art Space ovoga puta bavili su se nemačkom auto-industrijom. Što bi se reklo, znaju deca šta valja.

 

 

Vesti: Rimac Nevera

A u Hrvatskoj – kadar Nevera! Kompanija Rimac promovisala je verovatno najfascinantniji automobil današnjice. Predstavljamo vam Rimac Neveru,  hiperautomobil sa više od 2.000 (dve hiljade!) KS, koji će biti proizveden u svega 150 primeraka, koji je projurio ulicama Dubrovnika ko zna koliko na sat, a može i do 412 km/h, za 9,3 sekunde stiže do 300 km/h, košta 2 miliona evra itd. Ovo da probamo, pa možemo d’umremo.

 

 

Oldtajmer: Citroen CX

A nekih 35 godina ranije, prestiž je izgledao potpuno drugačije.  U ovonedeljnoj rubrici oldtajmer saznaćete koju su to luksuznu limuzinu podjednako volele Grejs Keli, princeza od Monaka, i Elena Čaušesku, diktatorka od Rumunije. Otkrićemo vam samo naziv – Citroen CX iz 1987..  Za ostalo, moraćete da gledate neponovljivog Miroslava Šosbergera i celu emisiju Vrele Gume.

 

 

Nova S TV u nedelju od 12:05. Ne propustite, nema razloga. Sadržaj:  

Test: Toyota Highlander;

Nautika: Rossinavi Lel;

Aktuelnosti: Deca upoznaju nemačku auto industriju;

Vesti: Rimac Nevera;

Oldtajmer: Citroen CX.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery