Vesti

U Rusiji počela prodaja modela Renault Arkana!

Početna cena 15.900 dolara!

Renault Arkana
9.35KPregleda

Pre nekoliko dana, u Rusiji je i zvanično počela prodaja SUV-Coupe  modela Renault Arkana. Naime, Rusija je jedino tržište na kome će se ovaj model prodavati, bar za sada.

Renault Arkana

Renault Arkana je dostupan za poručivanje od 5. jula, a početna cena je 15.900 dolara. Za taj novac se dobija uvodni Life paket opreme i 1.6-litarski, atmosferski agregat koji razvija 113 KS. Agregat je povezan sa petostepenim manuelnim menjačem preko kog se snaga šalje na prednje točkove.

U standardnu opremu spadaju Pure Vision LED farovi, alu-felne veličine 17 cola Bluetooth i slično. Tu su i elektronski podizači prozora, klima i drugo.

Kupcima je na raspolaganju i noviji TCe 150 1.3-litarski turbo, benzinski agregat. On razvija 148 KS i povezan je sa X-Tronic CVT transmisijom. Verzija modela Renault Arkana sa ovim agregatom se prodaje po ceni od 19.300 dolara u 4×2 opciji. Međutim, dosupan je i pogon na svim točkovima za dodatnih 1.725 dolara.

Renault Arkana se prodaje u tri nivoa opreme, a to su Life, Drive i Style. Tu je i ograničeno Edition One izdanje. Renault Arkana Edition One je zapravo najbolje opremljena varijanta i košta 23.500 dolara. Ona ima pogon na svim točkvoima sa TCe 150 agregatom i Multi-Sense selektor moda vožnje sa tri režima (Sport, Eco, MySense).

U zavisnosti od paketa opreme, Arkana je dostupan sa ekranom infotejnmenta dijagonale 8 inča. Tu je i Bose premijum ozvučenje i ambijentalno osveljenje u osam boje. Sistemi asistencije vozaču podrazumevaju kamere oko vozila, sistem nadgledanja mrtvih uglova i slično.

Renault Arkana je dostupna u sedam boja, od kojih su dve ekskluzivne. To su Red Fusion za TCe 150, i Tenakuru boja koja je dizajnirana specijalno za ovaj model.

Arkana se proizvodi u postrojenju kompanije Renault u Moskvi.

Renault Arkana

3 Komentara

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery