Vesti

Novi Suzuki Jimny i u varijanti sa petoro vrata!?

Sve je moguće!

Suzuki Jimny - render fotografije
5.8KPregleda

Pozitivne reakcije javnosti na novu generaciju modela Suzuki Jimny su, verujemo, premašile očekivanja i samih zvaničnika japanskog proizvođača automobila. Zbog toga ne bismo bili izneđeni ako Suzuki odluči da te pozitivne reakcije i potražnju za novim malim terencem iskoristi.

Suzuki Jimny - render fotografije

Na koji način bi to mogao uraditi? Pa odlukom da konstruiše još koju verziju modela Jimny. Tako su na internetu već počele da se pojavljuju render fotografije na kojima ovog mališana vidimo u različitim varijantama karoserije. Na ovim fotografijama se nalazi model Jimny sa povećanim međuosovinskim rastojanjem i sa petoro vrata.

Fotografije je uradio Nikita Čujko. Na njima vidimo Suzuki Jimny ofarban u svetlo zelenu boju. U istoj boji je debitovao i standardni Jimny. Naravno, ovde je razlika to što model sa render fotografija ima petoro vrata i veći međuosovinski razmak.

Po svemu sudeći, ljude privlači ovaj “kockasti” dizajn koji podseća na Mercedesovu G-Klasu. Međutim, da li će automobil sa render fotografija zapravo postati java? Sve je moguće!

Naime, na Sajmu automobila u Tokiju Suzuki je predstavio jedinstveni “one-off” pikap model baziran na Jimny-ju. Naravno, ljudima se taj model i te kako dopao, posebno Australijancima. Naime, upravo na tom kontinentu je zabeležena najveća potražnja za Jimny pikapom i većim modelom sa pet vrata. Predstavnci japanskog proizvođača su uvereni da bi potražnja za oba ta modela bila sjajna.

“Ako ima automobila sadrži reč Jimny, onda će se taj automobil i prodati”, rekao je generalni menadžer Suzuki Australija, Majkl Pačota. “Model sa pet vrata bi svakako privukao nove kupce u ka našem brendu”, dodao je on.

Suzuki Jimny - render fotografije

2 Komentara

  1. И са 5 врата,и пик-ап,а и кабриолет,као некада!Зашто да не искористе прилику кад им је пала кашика у мед са овим издањем Џимнија.

  2. Super izgleda, nema „dizajnerskih bravura“ već čisti automobilski „utility“ dizajn, kao nekad… Ovaj sa 5 vrata bi se mogao prodavati bolje i od onog sa 3, ako ga naprave…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery