Vesti

Novi Porsche Cayenne Coupe predstavljen u Šangaju!

Javna premijera

Porsche Cayenne Coupe
1.79KPregleda

Najnoviji, i po našem skromnom mišljenju najlepši SUV kompanije Porsche, Cayenne Coupe, javno je predstavljen na Sajmu automobila u Šangaju.

Porsche Cayenne Coupe

Cayenne Coupe je dostupan sa dosta standardne opreme. Izdvojili bismo panorama stakleni krov, enterijer u kome ima mesta za pet odraslih osoba i tri sportska paketa opreme. Klijenti koji to žele, mogu naručiti ovaj modela sa konfiguracijom od četiri sedišta, bez dodatnih troškova. Kao opcija je dostupan i krov izrađen od ugljenikovih vlakana.

Na početku će se Cayenne Coupe prodavati sa dva agregata. To su trolitarski V6 koji razvija 355 KS (250 kW) i 450 Nm obrtnog momenta, i četvorolitarski twin-turbo V8. V8 agregat kod modela Cayenne Coupe Turbo razvija 542 KS (404 kW) i 770 Nm obrtnog momenta. Ovaj model iz mesta do 96 km/h ubrzava za 3,7 sekundi i postiže maksimalnu brzinu od 286 km/h. Modelu sa V6 agregatom za ubrzanje od 0 do 96 km/h treba 5,7 sekundi, i on postiže maksimlanu brzinu od 243 km/h.

Porsche Cayenne Coupe

Premijeri ovog modela u Šangaju su prisustvovali visoki zvanični nemačke kompanije. To je u potpunosti razmuljivo s obzirom da je Porsche u Kini prošle godine prodao 31.000 primeraka modela Cayenne. To je za 19% više nego što je prodato 2017. godine, a očekuje se da novi Cayenne Coupe bude još uspešniji.

Više detalja o ovom modelu možete pročitati ovde.

Porsche Cayenne Coupe

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery