Vesti

Džeremi Klarkson najavio veliku promenu u popularnoj emisiji “The Grand Tour”

Popularni voditeljski trio se oprašta od svog šatora

The Grand TThe Grand Tour, Džeremi Klarksonour
1.96KPregleda

Poslednja epizoda treće sezone emisije “The Grand Tour” emitovana je u petak. Sam Džeremi Klarkson, jedan od voditelja, je rekao da je ta epizoda kod njega izazvala posebne emocije.

The Grand Tour

Naime, voditelji su ljudima koji su gosti u njihovom šatoru saopštili da emisiju čeka velika promena. Naime, početkom četvrte sezone, emisija će biti fokusriana na nekoliko velikih avantura. To znači da tradicionalne epizode, kakve ih sada znamo, više neće biti emitovane.

Klarkson nije otkrio puno detalja o promeni, ali je publici rekao: “Ovo nije oproštaj od nas, ali jeste oproštaj od ovoga”, pokazujući rukama na šator. Nakon toga se u svom maniru našalio i pitao nekog da li je zainteresovan za kupovinu šatora.

Iako je reč o velikoj promeni, Klarkson je rekao da nije samo to ono što je kod njega izazvalo jake emocije. Naime, on je rekao da nije imao prilike da se oprosti sa emisijom Top Gear, koja je bila njegovo čedo. “Jednog minuta sam bio tamo, sledećeg već nisam”, naveo je on.

Klarkson je dodao i da su ideje za test stazu i Stiga bili njegove. “Preko noći sam izgubio nešto na čemu sam naporno radio veliki deo svog života. To što nisam dobio šansu da se sa tim oprostim me je učinilo veoma tužnim”, dodao je on. Ovo opraštanje od ovog formata “The Grand Tour” je zbog toga kod mene izazvalo pomešana osećanja.

Još uvek nema informacija o tome kada ćemo gledati četvrtu sezonu popularne automobilske emisije. Rečeno je samo da će se ona sastojati od četiri specijala. Svi voditelji su rekli da će im nedostajati trenutni format emisije, ali da su promene neophodne. Klarskon se zatim i našalio rekavši da postoji dobra strana u toj promeni. “Provodiću manje vremena sa Džejmsom Mejom”, rekao je on.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery