970_250_eko
Vesti

Prve fotografije enterijera modela VW ID.3!

Izgleda prilično zanimljivo

VW ID.3 enterijer
705Pregleda

Nakon što su se juče pojavile fotografije modela VW ID.3 bez gotovo ikakve kamulaže, danas su se pojavile i prve fotografije njegovog enterijera.

VW ID.3 enterijer

Fotografije su zapravo preuzete sa YouTube kanala nemačkog proizvođača. Iako je video brzo uklonjen, ljudi su uspeli da „ugrabe“ nekoliko ključnih detalja vezanih za enterijer ovog modela.

Da počnemo od komandne table modela VW ID.3. Naime, vidimo da će kabinom ovog modela dominirati veliki ekran infotejnemnt sistema. Sve izgleda prilično standardno za današnje automobile, ali sve dok ne bacimo pogled iza volana. Tu se krije mali ekran digitalne instrument table. Na njemu vidimo inforamcije kao što su brzina, domet, navigaciju i slično. Na strani ovof ekrana se nalazi jedinstveni selektor brzina. Ovo nas donekle podseća na dizajn kod modela BMW i3.

Ovo je drugi put da je postavljen video modela VW ID.3 koji je brzo uklonjen u poslednjih nekoliko meseci. Prethodno se to desilo kada je objavljen snimak koji otrkiva spoljašnji dizajn ovog vozila.

Volkswagen će ID.3 premijerno predstaviti na Sajmu automobila u Frankfurtu u septembru. Ovaj električni hečbek će se prodavati u tri različite konfiguracije, među kojima je i najskuplja varijanta sa baterijom od 77 kWh i autonomijom od 550 kilometara.

Podsetimo, VW je nedavno objavio informaciju da je već dobio preko 20.000 porudžbina za ovaj model.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery