AktuelnoNajava TV emisije

Vrele Gume brinu o vama

2.69KPregleda

Aktuelna i bezbedna epizoda, kakvu ste vi tražili! 

 

Uporedni test za koji ste nas pitali, aktuelna tema najboljih zimskih guma za ovu sezonu, zaštitna opreme za motocikliste, pa sve do još jednog moto remiksa u izvedbi Stardust Cafe Racera. Nedelja 10. oktobar 2021. u 11:30, samo na televiziji Nova S. Vrele Gume po 1102. put!  

 

Uporedni test: Toyota Corolla – Renault Megane Grandcoupé

Ove godine već smo testirali preko 40 novih automobilskih modela! Za par njih redovno nas pitate kakvi su u međusobnom poređenju, koji je bolji, koji da kupite… Iako pravog odgovora nema i izbor automobila je apsolutno individualna stvar koja zavisi od velikog broja parametara, ovog puta vam donosimo uporedni test dva možda i najpopularnija modela iz C kategorije, oblika sedan i ciljne grupe „običan narod“.  U pitanju su modeli  Toyota Corolla Sedan i Renault Megane Grandcoupé. 

Oba su bila na testu letos, pa ako ste ih zbog godišnjeg odmora slučajno propustili, sada ih suočavamo uz dodatne recenzije i komentare neprevaziđenog auto kritičara, Miodraga Piroškog.  

 

Vesti: Continental WinterContact TS 870 P

Oktobar je mesec za zamenu letnjih za zimske gume. U isto vreme, ove godine biće i mesec obeležavanja 150 godina jednog od najvećih brendova u istoriji auto-industrije, nemačkog Continentala! Ekskluzivno su nam na test stigli najnoviji zimski pneumatici ove vrhunske kompanije, Continental WinterContact TS 870 P. U ovoj epizodi čućete detalje o istima, kao i o samom Continental brendu, a tokom oktobra čekaju vas i utisci o generaciji 870 WinterContacta, kao i još zanimljivosti povodom velikog jubileja kompanije.

 

Uporedni test

 

Aktuelno: Klim airbag za motocikliste

Briga za bezbednost učesnika u saboraćaju jedan je od postulata medijskog sistema Vrele Gume od samog njegovog nastanka. U skladu sa tim, a s obzirom da su vozači motora najčešći učesnici nezgoda, predstavljamo vam Klim vazdušne prsluke za motocikliste. Novitet na tražištu zaštitne opreme za najugroženiju „vrstu“ vozača (i suvozača) do detalja će analizirati naš Pira i ekipa iz kompanije Klim Adria 

 

Uporedni test

 

Oldtajmer: BMW R60 by Stardust Cafe Racer

U nekoliko navrata Miroslav Šosberger već vam je prikazao sjajne stare motocikle koje su vredne ruke legendarnog novosadskog bajkera Miroslava Kikinđanina Grubina pretvorile u prave raritete. Ovoga puta, dva Miroslava, Šos i Mikser, prikazuju vam BMW R60, odnosno ono što je on postao kada je prošao kroz ruke Grubinove radionice Stardust Cafe Racer. 

 

 

Ukoliko ne trčite Novosadski (polu)maraton, ne postoji apsolutno nijedan razlog da u nedelju ne budete uz TV Nova S pola sata pre podneva. A najavljuju i loše vreme. Dakle, nedelja, 10. oktobar u 11:30, samo na Nova S TV. Vrele Gume za vas po 1102. put!  

 

Sadržaj: 

 

Test: Toyota Corolla – Renault Megane Grandcoupé;

 

Vesti: Continental WinterContact TS 870 P; 

 

Aktuelno: Klim airbag za motocikliste;

 

Oldtajmer: BMW R60 by Stardust Cafe Racer. 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery