AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Toyota Hilux i još tri autorska priloga u novoj epizodi!

Toyota Hilux
2.44KPregleda

Zemlja, vazduh, pesak, voda, struja… VRELE GUME! 

 

Kada četiri autorska priloga snimite u svega par dana na potpuno različitim lokacijama, i sve to izmontirate u jednu jedinstvenu emisiju, onda je to štogod. Vrele Gume i Toyota Hilux u poseti deliblatskoj peščari, Vrele Gume na sletanju prvog KLM-a posle 30 godina, Vrele Gume na promociji novog EQA, Vrele Gume snimile Buick iz  1930… Nedelja 23. maj 2021. godine u 12:05, samo na televiziji Nova S! 

 

Toyota Hilux

Koja je ciljna grupa ovom „kamionu“? Otkud su zadržali 2.8? Koliko troši? Koliko je „prljav“? Gde je u odnosu na novi L200 i D-Max?  Miodrag Piroški odgovara na sva ova i još mnoga pitanja o novom pick-up terencu, Toyota Hilux. Ali i priča o nastanku Deliblatske peščare, „dočeku“ iz VojvodinaŠume, Belocrkvanskim jezerima…

 

Monte Carlo Yachts 70

Za one koji su se uželeli luksuznih plovila, predstavljamo pravu poslasticu. Jahta MC 70 košta više od 3 miliona evra. 619/3, oko 206 ovih jahti mogao bi da kupi znate već ko. Šta se dobija „za sve novce“, saznajte u nedeljnoj emisiji.

 

 

 

 Vesti: KLM sleteo u Srbiju

Nakon više od 30 godina pauze, avion KLM-a je ponovo sleteo u Beograd.  Ovim povodom Lidija Piroški je uradila i ekskluzivan intervju sa Tajsom Komenemom, generalnim direktorom grupe Air France – KLM za Alpe Balkan i Centralnu Evropu, koji ćete vidieti u našoj emisiji.

 

Domaće vesti: Mercedes EQA

Prošle nedelje bili smo i napokon na jednoj domaćoj promociji novog modela, uživo. Generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, kompanija Star Import d.o.o., najavila je početak prodaje potpuno električnih Mercedes vozila na teritoriji naše zemlje, i to promocijom modela EQA 250. Probali smo ga na stazi samo na kratko, pa ćemo za prave utiske morati da sačekamo test, kojem se nadamo uskoro.

 

Oldtajmer: Buick Series 40

Miroslav Šosberger nam ovog puta donosi jedan iskonski oldtajmer raritet. Sa daleke Floride stiže nam Buick Serije 40 iz 1930. godine. Saznajte u kojim sve filmskim ostvarenjim je „glumeo“ ovaj prelepi automobil. I učestvujte u izboru naše redakcije za najlepši oldtajmer

 

 

Svega po malo i za svakog po nešto. Treba li  šta više za ovu nedelju? Mislimo da ne. Samo budite u podne uz Nova S TV i vaše Vrele Gume. Za ostalo, ko još mari. Nedelja 23. maj u 12:05, Vrele Gume po 1082. put! 

 

Sadržaj: 

 

Test:  Toyota Hilux;

 

Nautika: Monte Carlo Yachts 70; 

 

Vesti:  KLM u Srbiji; 

 

Promocije: Mercedes EQA; 

 

Oldtajmer: Buick Series 40

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery