AktuelnoVesti

Da li je ovo najsimpatičniji „parking senzor“ koji ste ikada videli? (VIDEO)

1.89KPregleda

Svet ponekad može da bude surov, ili recimo da je pristojno mesto u kojem se loše stvari dešavaju prečesto. Evo jedne priče koja može da nam popravi raspoloženje.

 

HumorAndAnimals, popularan kanal na Twitteru, objavio je video „najboljeg parking senzora koji možete imati“. Reč je o klipu u trajanju od osam sekundi, u kojem je glavni junak jedan zlatni retriver, koji svom dvonožnožnom prijatelju asistira u parkiranju. Naravno, video je postao viralan za samo dva dana, s preko 2,7 miliona pregleda i više nego pozitivnim odzivom.

 

S ovakvim vernim drugarom, kome je potrebna tehnologija? Naravno, neko će reći da je pas izvršava komandu koju je naučio, koja nema veze s parkiranjem. Takođe postoji još nekoliko sličnih klipova koji su se pojavili nedavno, gde se jasno vidi da pas samo izvodi trik za nekoga iza kamere i ne obraća pažnju na automobil.

 

Međutim, to bi bilo cepidlačenje. Ovde simpatični čupavac čini se da obavlja posao maksimalno predano, pa makar i da su stvari nameštene, treba se opustiti i uživati, jer su društvene mreže ionako pretrpane lošim sadržajem.

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery