AktuelnoVesti

Delimo vredne poklone na izboru najlepšeg oldtajmera

EKo Srbija
2.4KPregleda

EKO Srbija i Vrele Gume uz vašu pomoć biraju najlepši oldtajmer u Srbiji i dele vredne poklon vaučere

 

Redakcija Vrele Gume snimila je preko 100 priloga o oldtajmer automobilima u protekle dve godine. Svi oni, ali i neki od pre, ušli su izbor za najlepši oldtajmer u Srbiji, koji zajednički organizuju kompanija EKO Srbija i Vrele Gume. Uži izbor od 27 vozila napravili smo mi, a ostatak je na vama, našim vernim pratiocima, čitaocima i gledaocima.

 

 

Pravila su vrlo prosta. Na Instagram profilu Vrele Gume, tri puta nedeljno (ponedeljak, četvrtak, subota) objavljujemo po tri odabrana oldtajmera. Potrebno je da u komentaru svake objave glasate za oldtajmer koji vam se najviše sviđa. Takođe, zapratite Instagram kanal @ekoserbia (naravno i da pratite naš profil istovremeno).

 

EKO SRBIJA

 

Nakon što u devet objava (tri nedelje) budu izabrani pobednici prvog kruga, u drugom ćemo ih međusobno suočiti u polufinalu. Tri nalepša po vašem izboru srešće se u finalu 14. juna. 

 

Svi pratioci koji budu glasali na svakoj objavi (postu) ovog izbora, biće u prilici da osvoje POKLON VAUČER ZA EKO SRBIJA GORIVO U VREDNOSTI OD 6.000 DINARA! Podelićemo ukupno tri vaučera za najvernije fanove, dok će ostali biti u konkurenciji da dobiju Vrele Gume majice koje uskoro puštamo u promet.

 

 

Mada to nije bilo ni malo lako, trudili smo se da u prvom krugu izbora oldajmeri budu sličnog godišta, klase ili bar iz istog ugla fotografisani. Takođe, neće biti previše ponavljamo brendove automobila. U izbor su pre svega ušli retki automobili koje smo uspeli da snimimo i koje ne možete videti svaki dan. Takođe, zbog ogromne popularnosti i prisutnosti, u konkurenciji nisu domaći, odnosno Zastavini modeli Stojadin, Yugo i Fića. Za njih ćemo krajem godine napraviti poseban izbor.

 

EKO SRBIJA

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery