AktuelnoNajava TV emisije

Spojite lepo i korisno, Vrele Gume predstavljaju…

2.93KPregleda

Red modernosti, red korisnosti, uz duhovitost i stručnost, to su Vrele Gume i ove nedelje

 

Spremili smo za vas još jednu uzbudljivu epizodu. Elektrifikacija, ali i komercijalizacija vozila, te vazdušni saobraćaj i showroom za sve ljubitelje života u pokretu, sve to u svega pola sata legendarne emisije Vrele Gume. Nedelja 24. oktobar 2021. u 11:30, samo na Nova S TV. Vrele Gume po 1.104. put!  

 

Mercedes EQA 250

Isporuke automobila većine svetskih brendova aktuelan su problem na globalnom nivou. Tako smo se i mi načekali da elektrifikovana linija Mercedes modela, EQ, zvanično i startuje u Srbiji. Kako je prodaja ozvaničena, tako nam je na test stigao model EQA 250, ulazni adut u sveopštoj elektrifikaciji Mercedesove game.

Ako do sada niste, vreme je da ozbiljno shvatite električne automobile. Uskoro će postati dominantna većina, ako ne i jedina opcija u ponudi mnogih proizvođača. Miodrag Piroški će vam objasniti šta to sve znači.

 

Aktuelno: Nova GAZ vozila na domaćem tržištu

A dok električna vozila u potpunosti ne zavladaju, ona mnogo korisnija sa atributom „laka komercijalna“, postaju sve logičniji izbor za svakog kome privređivanje nije strana reč. Prisustvovali smo promociji nove palete GAZ-ovih LKV i uverili se u mogućnosti istih koji su stižu sa VW 2.0 TDI motorom. Generalni uvoznik za GAZ, InterAuto iz Čačka, predstavio je nove adute u ovom segmentu. I te kakve! Jedan od njih uskoro će nam biti i na testu…

 

 

Elektrifikacija: ACM City One

Figurativno rečeno, spoj prethodna dva priloga vodi ka ovom treće. Vozilo koje je u isto vreme električno i ultra korisno, naziva se ACM City One. Nije za veće tovare, ali se može koristiti u komercijalne svrhe, pre svega kao taksi ili dostavno vozilo. Prednost mu je što su baterije lako prenosne, pa „rezervoar“ lagano možete napuniti dok ste kod kuće na ručku ili pauzi.

 

 

 

 

 

Vesti: Air Montenegro nastavlja sa letovima

Iako je letnja sezona prošla, glavni avio-prevoznik kojim smo išli na crnogorsko primorje Air Montenegro i dalje će leteti za Beograd. Zašto je to u ovom trenutku veoma bitno i šta još možemo očekivati od mladog crnogoskog avio-prevoznika osnovanog ove godine, čućete u intervjuu sa direktorom Predragom Todorovićem.

 

 

Oldtajmer: Motorworld

U rubrici oldtajmer, Miroslav Šosberger nas vodi u minhenski Motorworld. Videćete Roll-Royce Mohameda Alija, prve originalne VW hipi kombije, ali i druge raritete iz života na točkovima. Ko nije znao da ovako nešto postoji u Minhenu neka ne propusti ovaj fantastičan prilog.

 

Život u pokretu ima više smisla kada odlgedate  Vrele Gume. Zato u nedelju u 11:30 budite uz televiziju Novu S i 1.104. epizodu vaše omiljene emisije. Jer, voziti se mora! 

 

Sadržaj:

Test: Mercedes EQA 250;

Aktuelno: Nova GAZ vozila na domaćem tržištu;

Elektrifikacija: ACM City One;

Vesti: Air Montenegro;   

Oldtajmer: Motorworld.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery