AktuelnoOnline plusPR

Novi aduti na tržištu lakih komercijalnih vozila

3.78KPregleda

GAZ i InterAuto predstavili “GAZelle New Next” sa WV TDI motorom 2.0

 

Kompanija InterAuto iz Čačka predstavila je juče novu, odnosno restilizovanu, paletu GAZ-ovih LKV vozila. U svom specijalizovanom GAZ prodajno-servisnom centru, u prisustvu brojnih novinara i prijatelja, najavljena je GAZ ofanziva na domaće tržište, uz promotivne cene, odmah dostupna vozila i celokupnu ponudu sa Volkswagen 2.0 TDI motorom koji ispunjava EURO 6 normu! 

 

 

Naša redakcija bila je naravno na licu mesta, lično se uverila u kvalitet i dostupnost vozila iz ponude, i dogovorila specijalni test vozila uskoro! Za početak, u našoj emisiji u nedelju imaćete prilike da čujete prve utiske o ovim vozilima, kao izjave Elene Shurtygine, direktora prodaje GAZ za Evroaziju, te vlasnika kompanije InterAuto, generalnog uvoznika GAZ vozila, Milije Kostića.

 

InterAuto

 

Poznato je da GAZ laka komercijalna i dostavna kombi vozila inače karakteriše visoka udobnost, odlična sposobnost i bogata fabrička oprema. Najavljeno je da novi modeli imaju još bolju upravljivost, visok stepen bezbednosti i izuzetno ekonomičnu potrošnju goriva. Ono što je još bitnije, uvoznik ističe zaista najpovoljnije cene u segmentu, ekspresnu dostavu naručenog vozila i veoma pristupačne cene rezervnih delova. 

 

GAZ

 

„Dostupnost vozila i vrlo atraktivne cene, pored proverenog kvaliteta, jeste ono što nas ternutno izdvaja od konkurencije. Nadamo se da ćemo trenutne cene moći da zadržimo i u prvih par meseci naredne godine, čime očekuje snažan proboj na tržištu i značajno povećanje učešća u prodaji LKV“, izjavio je Kostić.

 

Provereni visokokvalitetni ekonomični motor

Od sada kvalitet, sigurnost i brojne druge karakteristike su, inovacijom na novom modelu “GAZelle New Next” sa novim VW motorom 2.0 TDI Euro 6 standarda i šestostepenim menjačem, podignute na značajno viši nivo.

 

Radi se o vozilu u koje se standardno ugrađuje Volkswagenov dizel motor, a novi šestostepeni menjač delo je inženjera GAZ-a. Promene u dizajnu omogućile su smanjenje potrošnje goriva za još 10%, smanjenje buke i vibracija, te poboljšanje vučno-dinamičkih karakteristika vozila.

 

InterAuto

 

Kompaktan dizel-motor kapaciteta 2.0 litra sa turbo-punjenjem i common-rail sistemom za ubrizgavanje goriva, zadovoljava najstrožije zahteve za pogonske agregate komercijalnih vozila. Maksimalna snaga motora je 136 KS. Ekonomičan agregat obezbeđuje efikasnu potrošnju goriva na nivou najboljih modela u klasi lakih komercijalnih vozila. Specijalni blok za balansiranje omogućava efikasno neutralisanje vibracija i buke motora. Time je dobijena i veća udobnost, kao i osiguravanje ujednačenog rada motora.

 

„GAZelle NN“ ima kamionsku šasiju koja osigurava pouzdanost vozila i mogućnost rada u teškim uslovima na putu, čak i pod velikim opterećenjem. Takođe, omogućava instaliranje širokog spektra specijalizovanih nadgradnji za različite vrste delatnosti. Prednje nezavisno vešanje osigurava visoku glatkoću hoda i kontrolu upravljanja. Indikatori informativnosti i upravljivosti upravljačkog mehanizma sa zupčastom letvom su u rangu najboljih svetskih modela u klasi LCV.

 

GAZ

 

Gazela NEXT paleta

Inače, prostrana kabina „Gazelle NEXT“ modela opremljena je sedištem za vozača s anatomskom podrškom, pet nivoa podešavanja i podrškom za lumbalni deo i bezbednosnim vazdušnim jastukom. Iz GAZ-a poručuju da pregledna i jasno čitljiva instrument tabla, odlična vidljivost i dobro osmišljena ergonomija obezbeđuju vozaču vrhunski komfor tokom dugih vožnji.

 

Novi LED-farovi imaju veliku površinu refloktora i najbolje pokazatelje osvetljenosti puta. Osnovni model opremljen je dnevnim svetlima za vožnju i LED svetlima za vožnju u uslovima magle.

 

U ovom trenutku se drumovima u više desetina svetskih država vozi preko 1,5 miliona GAZ vozila. Na srpskim putevima ih je oko 200 dostavnih i lakih komercijalnih vozila iz savremene proizvodne ponude ruskog GAZ-a.

 

InterAuto

 

Napominjemo da je za upravljanje ovim programom lakih komercijalnih i dostavnih vozila dovoljna dozvola sa „B“ kategorijom.

 

I na kraju još jedna važna informacija.“GAZelle NN” LK vozila imaju produženu garanciju od 3 godine ili 200.000 pređenih kilometara!

 

GAZ

 

Izloženi modeli na promociji:

  • GAZ NN sa tri sedišta sa produženim sandukom
  • GAZ NN putar sa 7 sedišta
  • GAZ NN crew van (kombi sa duplom kabinom) sa 7 sedišta
  • GAZ NN vozilo sa hidrauličnom platformom i korpom za rad na visini
  • GAZ NN putar-trostrani kiper sa 7 sedišta
  • GAZ NEXT trostrani kiper sa 3 sedišta
  • GAZ NEXT vatrogasno vozilo za gašenje malih i početnih požara.
  • GAZ BIZNIS sa povremenim pogonom na sva 4 točka

 

Kao što smo rekli, jedno od ovih vozila stiže nam uskoro i na specijalni test. Registracija otkriva i koje. Budite uz Vrele Gume! 

 

InterAuto

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery