AktuelnoVesti

Ovako će izgledati Audi A8 L Horch luksuzna perjanica

8.99KPregleda

Ingolštatski odgovor na Mercedes-Maybach S klase.

 

Mada su vrsta u izumiranju, limuzine su i dalje veoma važan deo portfolija premijum proizvođača. Audi sprema restilizaciju A8, a špijunski fotografi su u objektive svojih foto-aparata uhvatili luksuznu Horch verziju, koja je takođe na putu.

 

Od ekipe iz Kolesa.ru smo navikli na verne rendere, koji „hirurški precizno“ prikazuju buduće serijske modele. Sada možemo da vidimo kako bi A8 L Horch mogao da izgleda, i sudeći po prikazanom, Mercedes-Maybach dobija ozibljnog konkurenta.

 

 

Doduše, Audi A8 L Horch ne igleda mnogo drugačije od onoga što očekujemo da će biti regularni A8, mada radikalno drugačiji dizajn nismo ni očekivali. Ono što možemo da vidimo je velika limuzina, koja će verovatno platformu deliti s produženim A8 L, uz obilje hromiranih detalja na karoseriji.

 

Zadnji deo je nešto smirenijeg stajlinga, mada i tu možemo da vidimo hromirane elemente duž dna odbojnika i kroz zadnja svetla. Garnitura velikih, originalnih naplataka dodatno doprinosi „superluksuznom“ statusu.

 

Audi tek treba oficijelno da potvrdi oživljavanje oznake „Horch“, mada je kompanija 2019. saopštila da će novi A8 poslužiti kao „posebno luksuzan i prestižan derivat“. Špijunske fotografije to i potvrđuju, jer prototip poseduje jedinstvenu kamuflažu, koja pokriva mesta na kojima bi moglo da počiva elegantno dizajnirano slovo „H“.

 

Detalje u vezi s A8 L Horchom, ukoliko bude tako nazvan, su još uvek siromašni, mada znamo da će biti poslednji Audi s W12 motorom. Očekujemo dolazak osvežene perjanice u toku ove godine, uz A8 L i A8 L Horch varijante.

 

Izvor: Kolesa.ru

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery