AktuelnoPRVesti

Do 10 godina bezbrižnosti sa Toyota Relax garancijom

Kvari li se Toyota?

Toyota Relax
2.82KPregleda

Revolucionarna promena brige o vozilima – Toyota Relax

 

Inovacije su zaštitni znak Toyote, a najnovija tiče se održavanja vozila i garantnog roka. Od ovog aprila, vlasnicima Toyotinih vozila ponuđen je program produžene garancije sa do 10 godina bezbrižnosti na polju održavanja vozila, pod nazivom Toyota Relax.

 

Toyotina osnovna garancija koja se dobija prilikom kupovine novog vozila je tri godine ili 100.000 pređenih kilometara. Sada se, sa redovnim održavanjem prema standardnima proizvođača, može produžiti do 10 godina ili 160.000 pređenih kilometara (šta pre nastupi)!

 

Toyota Relax

 

Ono što je posebno interesantno, ali i jedinstveno na tržištu, jeste mogućnost da se u Toyota Relax program produžene garancije mogu uključiti ne samo nova i vozila koja su još uvek u garantnom roku, već i automobili kojima je istekao garantni rok. Uz propisanu starost i broj pređenih kilometara, jedini uslov je da se vozilo održava u ovlašćenoj mreži servisa. Naravno, prema standardima proizvođača i uz otklanjanje uočenih nedostataka od strane ovlašćenog servisera.

 

Toyota na ovaj način nagrađuje lojalnost svojih klijenata. All i i vlasnicima vozila koji redovno održavaju svoja vozila u ovlašćenim servisima pruža jedinstvenu garanciju kakve do sada nije bilo na tržištu. Sve to bez dodatnih troškova za stranke, osim onih koji su vezani za samo održavanje – rad i potrošne materijale. Kao i originalne rezervne delove koje je potrebno zameniti ukoliko je reč o vozilu kome je prethodno istekla garancija.

 

Toyota Relax

 

Ko ima pravo na Toyota Relax garanciju?

Pravo na Toyota Relax garanciju imaju sva vozila, nova i korišćena, koja su proizvedena prema evropskoj specifikaciji i registrovana u zemljama Toyota Adria regiona. A to su: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Srbija

 

Produžena garancija dobija se automatski. Naime, kada se u ovlašćenom Toyotinom servisu uradi redovan servis u skladu s planom i programom koji je propisao proizvođač i s originalnim rezervnim delovima i motornim uljima. Toyota Relax garancija važi između dva redovna servisna intervala. Može se produžiti svakih 12 meseci ili nakon pređenih 15.000 kilometara, i tako sve do desete godine ili 160.000 km.

1 Komentar

  1. Nije bas tako. Relax nicemu ne sluzi. Imam 6 godina star auto i ima kvar koji je naveden u garanciji a morao sam da platim popravku. Daleko od relax…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery