970_250_eko
AktuelnoVesti

Novo odlaganje promocije Forda Bronco

Muke američkog giganta

568Pregleda

Bizaran razlog pomeranja promocije nove generacije Ford Bronco, F-150 po planu 25. juna

 

Na povratak nekih automobilskih legendi se previše dugo čeka, a neke legende su to postale iz skroz pogrešnih razloga. U isto vreme, mora se priznati i da Amerikanci svoja pick-up vozila vole do imbecičmnosti. što bi rekao Radovan Treći. Evo o čemu je zapravo reč u ovoj vesti.

 

 

Kompanija Ford već duže vreme želi da realizuje povratkak na veliku scenu svog čuvenog terenca Bronco. I zaista, na tom planu u poslednjih 9 meseci sve je izgledalo da teče glatko i po rasporedu. Najpre je tokom novembra prošle godine promovisan je R Race prototip, a kako bi se proslavilo pola veka od pobede Bronka na takmičenju „Baja 1000 “. Narvno, ovaj protip poneo je samo neke dizajnerske i tehničke elemente budućeg serijskog modela.

 

 

 

Sve ono zbog čega će se širom SAD otimati za prvi Bronco u 21 .veku bilo je predviđeno da se predstavi u aprilu ove godine. A onda je došao koronavirus i napravio haos u ekonomsko-marketinškoj organizaciji većine proizvođača automobila.

 

 

Ford Bronco Tizer

 

Stoga su u Fordu zakazali novi termin promocije za 9. jula, jer bi do tada virus trebalo značajno oslabi, pa i ako bi bio ljubazan – nestane. Sve bi to bilo super, da neko nije primetio da je na taj dan rođen O Džej Simspon, koji je 1994. upravo u belom Broncu bežao od policije nakon što je bio osumnjičen za ubistvo svoje supruge.

 

 

Fordovi maketinški stručnjaci odabrali su sada novi datum, a da pokažu da nisu sujeverni zacrtali su da to bude 13. jul, inače ponedeljak.

 

 

Nekako u senci svega ovoga umalo da ostane i promocija izdanja F-150 za 2021. godinu, zakazana za 25. jun, dakle prekosutra. Da se to ne bi dogodilo, u Fordu su osmisli zanimljivu reklamnu kampanju. Naručena je studija sa ciljem da se proveri koliko Amerikanci  zapravo vole svoja pick-up vozila.

 

Prema analizi upitnika postavljnog pred 2.000 vlasnika, 79% njih je izjavilo da bi se radije na godinu dana rastalo od alkohola nego od svog kamionetea, 71 posto u takvoj dilemi radije bi se odreklo kafe, a gotovo polovina seksa! Na osnovu ovoga, nema sumnje da će novi F 150 sigurno biti prodajni hit bar na teritoriji SAD.

 

 

 

 

2 Komentara

  1. […] Nakon višegodišnjeg priželjkivanja, iščekivanja, najava, spekulacija i odlagnja Ford je u Americi napokon vratio na tržište nekada vrlo popularni terenac Bronco. Senzacija na severnoameričkom kontinentu može se uporediti recimo sa  ushićenjem na našim prostorima ako bi u Kragujevcu kojim slučajem ponovo krenuli da proizvode Fiće. […]

  2. A onda su skontali da postoji Loza 13.juli koja nikako ne trebala da se koristi uz volan 😂😂🤣🤣.
    Inače moj jedan prijatelj je uvijek naručivao 26. Juli (duplu) 🤣

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery