Vesti

Novi Ford Bronco stiže na proleće sledeće godine!

Zvanično potvrđeno!

Ford Bronco
1.14KPregleda

Ford nas je naveo da čekamo čak 23 godine za potpuno novu generaciju modela Bronco, te nam je i te kako drago da je čekanju uskoro kraj.

Ford Bronco

Naime, američki proizvođač automobila je danas najavio da će šesta generacija ovog off-road modela, premijerno biti predstavljena na proleće 2020. godine. To verovatno znači da će novi Bronco debitovati kao model za 2020. godinu, ali još uvek ništa nije zvanično. Nažalost, nema ni novih detalja o ovom automobilu. Uz najavu je stigao samo tizer video na kom vidimo tri decenije dugu istoriju Bronco modela.

Ford Bronco

Na video snimku možemo videti i “osveženi” logo, ali i originalni logo. Mnogo toga je rečeno o ovom modelu, ali je nažalost sve na nivou spekulacija. Ono što se sigurno zna jeste da će on biti baziran na istoj platformi kao i model Ford Ranger.

Glavna konkurencija modelu Bronco biće naravno Jeep Wrangler. Iz tog razloga će model kompanije Ford, kao i Wrangler, imati vrata koja se mogu ukloniti, rezervnu gumu montiranu na vratima prtljažnika i naravno, ekstremne off-road sposobnosti. Očekuje se da se u paleti motora nađe 2.3-litarski EcoBoost, četvorocilindarski turbo agregat, ali i V6 hibridna opcija.

Naravno, uskoro možemo očekivati još tizer fotografija i video snimaka.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery