Vesti

Novi Ford Bronco izgleda spremno za off-road!

Pojavio se novi tizer video!

Ford Bronco Tizer
1.27KPregleda

Ford je polako počeo sa tizer, promotivnom kampanjom za novi Bronco. Objavljen je prvi tizer video (na kom se doduše vidi test vozilo, a ne prototip baziran na serijskom automobilu) kako dominira pustinjom Mohave.

Ford Bronco Tizer

Za njegovim volanom je off-road vozač Bred Lavel. Na tizer videu vidimo kako on ovo vozilo forsira preko peskom, šljunkom i kamenom prekrivenih staza. Takođe možemo videti i kako on savladava pustinjski pesak i kako prelazi preko velikih kamena sa relativnom lakoćom.

Iako još uvek ne znamo kako će ovaj auto skroz izgledati, sada smo dobili informaciju da na njemu “eksperti rade svaki dan kako bi dokazali da će pogonski sklop i šasija novog Bronco modela biti izvanredni”. Znamo i da će ovaj “body-on-frame” SUV imati T6 platformu kao i model Ranger.

Iako je test vozilo prekirveno kamuflažnom folijom, tako da ne možemo mnogo da komentarišemo o karoseriji i izgledu, bitno je da smo videli kako se ovaj terenac ponaša na nemilosrdnom i nepristupačnom terenu.

Ford se potrudio da vozačima omogući vozuilo koje će moći da pređe preko svih prepreka i čini nam se da će Bronco uspeti da zadovolji želje vozača. Ispod haube će se nalaziti snažni 2.3 litarski EcoBoost motor koji razvija 270 konjskih snaga i 420 Nm obrtnog momenta. Očekuje se i 2.7-litarski EcoBoost V6 agregat koji će razvijati oko 325 KS i 542 Nm obrtnog momenta.

Oba agregata će biti povezana sa desetostepenim automatskim menjačem. Međutim, nedavno smo saznali da će verovatno kao opcija biti dostupna i manuelna transmisija. Pogon na svim točkovima će svakako biti opcija, ali da li će biti i standardan, još uvek se ne zna.

Ford Bronco će zvanično biti predstavljen na proleće ove godine. Tako da uskoro očekujemo i još tizera.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery