AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Novi „strujni udar“ na Nova S TV

3.89KPregleda

Hyundai Ioniq, (astro)nautika i Stojadin! 

 

U skladu sa optužbama da smo plaćenici Bila Gejtsa i Ilona Maska u isto vreme, te da za ogromne novce propagiramo vakcinaciju, 5G i električne automobile, i ove nedelje udaramo pobednički – strujno! Dan pobede je nedelja 09. maj, vreme je 12:05, a mesto televizija Nova S! Vrele Gume pobeđuju po 1080. put!     

 

Test: Hyundai Ioniq Electric

Verovatno najbolji realan električni automobil na našem tržištu trenutno. Tih kao azijska nindža, pokretan kao južnokorejski stonoteniser i naravno ekološki čist, ako napravimo čistu struju.  Sa dometom od preko 300 km na jedno punjenje preko noći i cenom od oko 30 hiljada evra uz državne subvencije Hyundai Ioniq E je definitivno automobil koji treba razmotriti. Miodrag Piroški ga za vas „razmontirava“ do najsitnijeg vata.

Nautika: Eagle Class 53

Kao i prošle nedelje, u nautičkoj rubrici donosimo priču o jednom specijalnom katamaranu. Samo za prekaljenje jedriličare tu je Eagle Class 53. A za ljubitelje nautike širom Vlade Srbije jedna insajderska informacija: sprema se snimanje domaćih nautičkih testova, vrlo brzo!

 

 

Astronautika: Blue Origin

Jeste li ikad primetili da zajedničku osnovu reči dele nautika i astronauti? Ukoliko poznajete obe oblasti, i po malo lingvistiku, jasno je zašto je to tako. A ako nećete da se „čvarite“ na suncu i okrećete kao prase na ražnju na nekoj plaži ovog leta – Džef Bezos predlaže let u orbitu. Ne garantujemo da će tamo biti manje toplo, ali je autentični provod u letelici Blue Origin sigurno zagarantovan.

 

 

Oldtajmer: Zastava 101

Šlag na pobedničkoj torti dolazi u obliku jednog od najpopularnijih automobila na ovim prostorima svih vremena. Zastava 101, Stojadin! Nema čoveka na prostoru bivše Jugoslavije rođenog između 1950. i 1990. da nema bar jednu uspomenu na ovaj legendarni model. Miroslav Šosberger nam priča priču zašto je baš ovaj zeleni Stojadin koji stiže iz Ljubljane tako poseban.

 

 

Dan pobede, dan odmora i uživanja. Zato ne propustite novu epizodu emisije Vrele Gume (1080.). Nedelja u podne, samo na Nova S TV. Sadržaj:

 

Test:  Hyundai Ioniq Electric;

 

Nautika: Eagle Class 53;

 

Astronautika: Blue Origin;

 

Oldtajmer: Zastava 101.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery