AktuelnoEmisijaNajava TV emisije

Ofarbani Caddy i ostali praznični šareniš

Caddy
1.92KPregleda

Srećni praznici uz veselu i raznobojnu novu epizodu 

 

Za ovu prazničnu nedelju spremili smo vam bogat kulturno-umetnički program. Nova epizoda puna je boja, humora i zanimljivosti. Nedelja 02. maj u 12:05 na TV Nova S. Ne propustite. A i šta biste drugo radili pre uskršnjeg ručka.

 

Test:  Volkswagen Caddy

Iako smo ga snimali i testirali pre više od mesec dana, sačekali smo ovu prazničnu epizodu da vam predstavimo novi VW Caddy. Ne bez razloga, jer ovaj putničko-teretni minivan iz Volsfburga zaista zaslužuje da bude u posebnoj epizodi.

Pored divne plave boje, ovo je i jedan od najkorisnijih modela koji smo testirali u poslednjih nekoliko godina. Koliko čega može stati u njega, koje su mu prednosti i mane, da li mu je cena realna za ono što pruža? Sve to i mnogo više u test recenziji autentičnog Miodraga Piroškog. I naravno, STOP SEČI ŠUME.

 

Nautika: Happy Cat Hurricane

Nije Happy Easter, ali jeste „srećni mačji uragan“. Pošto je odlazak na odmor zabranjen od strane predsednika, za dinamično letovanje predstavljamo vam kataraman Happy Cat Hurricane.

Avioni: Sukhoi Superjet 100

Nastavljamo sa promocijom ruskog vazduhoplovstva. Definitivno imamo infiltrirane rusofile u redakciji, a i ne znamo ko su. Za sve proruski nastrojene, ukoliko se odmaraju (opet ta zabranjena reč) na Sočiju, preporučuje se da tamo odlete modelom Suhoj Supejet 100.

 

Caddy

 

Oldtajmer: Opel Olympia

U sličnoj veseloj boji kao Caddy, dovozimo vam jedan zaista poseban oldtajmer. Specijalno za ne malu „opelašku“ zajednicu u Srbiji predstavljamo legendarnu Opel Olimpiju iz daleke 1951. godine. Sedamdeset godina star model (auto, ne voditelj), Miroslav Šosberger i još jedan razlog da ne propustite nedeljnu emisiju.

 

 

Redakcija Vrele Gume vam želi srećne Prvomajske i Uskršnje praznike! Televizija Nova S, nedelja u 12:05, emisija Vrele Gume po 1079. put! Sadržaj:

 

Test:  VW Caddy;

 

Nautika: Happy Cat Hurricane;

 

Avioni: Sukhoi Superjet 100;

 

Oldtajmer: Opel Olympia.

 

2 Komentara

  1. Za ovaj Cat bih volio da pročitam lični, a ne prepisani, test. Takve je klase da to nije nemoguće. Naravno, puno je da to tražim i za Suhoj 🤣😂🤣😂

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery