AktuelnoNajava TV emisije

Spavaš li mirno, Holivude?

epizoda emisije Vrele Gume
4.37KPregleda

Još jedna „blokbaster“ epizoda emisije Vrele Gume

 

Nova epizoda emisije Vrele Gume, 1.101 po redu, mogla bi da stane rame uz rame sa nekim od najboljih holivudskih ostvarenja. Biće tu svega. Od urbane komedije sa elementima drame, preko hardcore akcije, do romantične klasike.  Nedelja 3. oktobar u 11:30, samo na Nova S TV. Vrele Gume po 1101. put! 

 

Test:  Opel Mokka

Dugo smo je čekali i najzad je dočekali. Uvoznici generalno u ovom postkoroničnom (kako za koga) periodu imaju velike probleme sa čekanjem i isporukom novih modela. Opel Mokka je jedna od njih. Model koji bi trebalo da donese prekretnicu u modernizaciji brenda i povrati Opel na staze stare slave. Ima li kapacitet za to saznaćete od iskonskog pobornika vakcinacije i ljubitelja života (ili je to isto?!), Miodraga Piroškog.

 

Aktuelno: Vozni park tajnog agenta 007

Akcija, prelepe žene, egzotične lokacije i brzi automobili. Koja ličnost povezuje navedene stavke? Naravno, čuveni agent 007, Džejms Bond. S obzirom da sa nestrpljenjem očekujemo premijeru najnovijeg filma No Time to Die (Nije vreme za umiranje), sledeće nedelje, u ovom prilogu podsetićemo se nekih čuvenih Bondovih automobila i najaviti šta će voziti Danijel Krejg u najnovijem delu.

 

epizoda emisije Vrele Gume

 

Nautika:  Inteh V

U obaveznom nautičkom prilogu, za vas merkamo Mercury. Najbolje vanbrodske motore na svetu, za nautičku sezonu 2022. Kompanija Inteh V najavljuje šta će sve od „broja 1 na vodi“ biti dostupno i kod nas na tržištu.

 

epizoda emisije Vrele Gume

 

 

Oldtajmer: BMW 518i

A iz restauratorske radionice direktno u legendarnu rubriku posvećenu oldtajmerima dovezao se BMW 518i. Miroslav Šosberger vam donosi detaljnu i više nego zanimljivu priču o ovom kultnom modelu iz 1986. godine.

 

epizoda emisije Vrele Gume

 

Holivudski klasici trajaće večno. Isto kao i svaka epizoda emisije Vrele Gume. Ne propustite ni u ovu nedelju.  Samo na televiziji Nova S, pola 12 (11:30). Vrele Gume!  

 

 

Sadržaj: 

 

Test:  Opel Mokka;

 

Aktuelno: Vozni park 007;

 

Nautika:  Inteh V;

 

Oldtajmer: BMW 518i.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery