AktuelnoFilmVesti

Denijel Krejg postao počasni oficir Kraljevske ratne mornarice

2.56KPregleda

Svi jedva čekamo premijeru najnovijeg filma o agentu 007, Džejmsu Bondu – „Nije vreme za umiranje“.  Pored brojnih najava vezanih za film, jedna je zasenila sve, a to je da je Denijel Krejg imenovan počasnim zapovednikom Kraljevske ratne mornarice.

 

Nakon što je igrao ulogu britanskog mornaričkog oficira, poznati glumac je posle 15 godina to i postao. „Commander Daniel Craig“ se sada zvanično pridružio redovima Kraljevske mornarice kao počasni oficir.

 

 

S ovom novom titulom, Krejg će postati ambasador i zastupnik „Royal Navy“ širom sveta, a takođe će biti uključen u različite aktivnosti u cilju davanje podrške ljudstvu mornarice. Jedna od najuzbudljivijih stvari je da će imati priliku da lično dobije uvid i stekne iskustvo s nekim fascinantnim brodovima i letelicama, koje mi obični smrtnici možemo posmatrati samo na fotografijama i video snimcima.

 

Zapravo, povezanost ratne mornarice s filmom „Nije vreme za umiranje“ je složena. Ne samo da su kreatori filma blisko sarađivali s Kraljevskom ratnom mornaricom i RAF-om (Royal Air Force) tokom produkcije, već se nekoliko vojnih sredstava pojavljuje u novom filmu.

 

 

Jedno od njih je „HMS Dragon“, moćni razarač s neizbežnim velškim crvenim zmajem na pramcu. Reč je o jednom od šest Type 45 protivvazdušnih razarača, dugačkih 152 metra, koji se može videti i u trejleru. Producentski tim „Nije vreme za umiranje“ je takođe imao pristup vazduhoplovnoj bazi RAF-a, Brajz Norton u Oksfordširu. Ovaj objekat je „glumio“ NATO vazdušnu bazu u Norveškoj, s koje je 007 poleteo u C-17 Globemasteru.

 

Zanimljivo je što se u Kraljevskoj ratnoj mornarici postoji više Bondova. Jedan od njih je poručnik bojnog broda Frensis Bond, koji je morao da se upozna s Denijelom Krejgom. On je izjavio da uprkos pošalicama s kolegama, nikada nije ni slutio da će se zapravo upoznati s čovekom koji glumi agenta 007. Možemo da zamislimo kakve će šale tek uslediti, budući da je „zapovednik Denijel Krejg“ sada deo ekipe.

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery