AktuelnoVesti

Emisija Vrele Gume – nova epizoda, nova uzbuđenja, nedelja 12:05 na tv Nova S!

Emisija Vrele Gume
2.22KPregleda

Uporedni test koji ste vi tražili, električni skuter koji je „prešao igricu“, nautika, aktuelnosti i Moskvič 1500SL! 

 

Nije više „pet do 12“ za promene, sad je već 12:05!  I ove nedelje čeka vas autentična, posebna, svojstvena i svuda prepozntljiva (dajte još neki atribut :- ) nova epizoda najpopularnijeg nezavisnog automobilskog TV showa kod nas. Emisija Vrele Gume na Nova S TV!

 

Emisija Vrele Gume

 

Ispunjavamo želje naših vernih gledalaca. Napravili smo uporedni test koji ste vi tražili. Dacia Duster versus Suzuki Vitara! Videli ste ih ponaosob, a sada ćete čuti kakvi su kada se „sudare“. I to iz usta doajena bez dlake na jeziku, našeg urednika i voditelja Miodraga Piroškog.

 

 

Da ne prođe epizoda bez test noviteta pobrinula se Lidija sa elekričnim skuterom Pusa, brenda CityCoco. „Zato što: ne brineš o parkingu, ne ideš na pumpu, gorivo te košta 35 dinara na 100km, saobraćajna gužva ne postoji…“

 

 

 

Ovoga puta malo „dostupniji“ nautički novitet stiže nam u vidu jahte Carolina GT 65. Daleko je sunce.

 

Carolina 65 gt

 

Od aktuelnosti izdvajamo one lokal-patriotske, novosadske. Kompanija Ling Mobility Solutions je druženjem sa poslovnom javnošću svečano obeležila svoj prvi ostvareni cilj: preko milion evra isporučenih vozila kroz svoj inovativni poslovni model!

 

Emisija Vrele Gume

 

I za kraj, kao i uvek, oldtajmer šlag na torti. Legenda srpske rokabili-oldtajmer scene, Miroslav Šosberger, podseća nas na model koji smo možda svi zaboravili. Moskvič 1500 SL!

 

Emisija Vrele Gume

 

Nedelja = emisija Vrele Gume! Pet minuta posle otkucaja podneva, samo na TV Nova S!

 

Sadržaj:

Uporedni test: Dacia Duster vs, Suzuki Vitara
Nautika: Carolina GT 65
Elektrifikacija: Skuter Pusa
Aktueno: Ling Mobility Solutions
Oldtajmer: Moskvič 1500 SL

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery