AktuelnoVesti

Ogromni Borat plovi na barži kraj Londona

1.67KPregleda

Pekomorskom prevozu je pandemija zadala izuzetno snažan udarac tokom 2020. Samim tim, nekih značajnijih vesti u ovom domenu nema, ali je potonja vredna objave.

 

Naime, reč je o ogromnom, naduvanom balonu u formi „Borata“, koji plovi na deregliji kraj Toronta u Kanadi i Temzi u Londonu.

 

Kreiranje dva džinovska „Borata“ je zapravo PR potez. Amazon Prime iznajmljuje barže i prodaje ih s ogromnim „Boratom“ na naduvavanje, da bi više ljudi bilo privučeno na premijeru zakazanu 23. oktobra.

 

Ovo je jedan od slučajeva gde slika govori više od hiljadu reči, jer samo fotografije mogu ponuditi ovakav „pobednički“ prikaz.

 

 

Po BlogTo,Borat koji je gotovo stupio na kanadsko tlo, krstario je od Šeri Strit dokova od Ontario Plejsa i nazad do Bili Bišop aerodroma. U Londonu, plovio je niz Temzu. Nisu zabeleženi bilo kakvi incidenti tokom ovih egzibicija.

 

Oba „Borata“ dolaze s maljavim grudima  i nečem što je opisano kao „maskini“, što je replika zloglasnog „mankinija“ iz 2006. prikazanog u prvom filmu. Novo izdanje, za koje niko nije znao da pristiže, što je i logično, jer u suprotnom ovaj „cirkus“ ne bi uspeo, nosi naziv: „Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan“. Primećujete da je naslov filma besmisleno dugačak, ali je sasvim u skladu s idejama Saše Barona Koena.

 

Ono što znamo je da će kao i u originalnom filmu, Borat (kojeg igra britanski komičar, sa sve brkovima i neuništivim samopouzdanjem), dotaći političkih tema, obaveznog nošenja maske i drugih osetljivih tema u SAD.

 

View this post on Instagram

#borat #harbourfront #harbourfrontviews #T80T #amazonprime

A post shared by Jen Garcia (@jenifer.garciable) on

 

Čak i ukoliko niste neki poseban ljubitelj Koenove komedije, jedno morate priznati: barža s naduvanim balonom u formi „Borata“, na neki način donosi kakav-takav smeh i opuštanje u ova stresna vremena.

Vrele Gume

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery