AktuelnoVesti

TV Nova S, nedelja 11.30, Vrele Gume!

Ne propustite!

2.12KPregleda

Automobilizam, motociklizam, kamperizam, nautika, noviteti,…

 

Još jedna u nizu vrlo sadržanih emisija Vrele Gume startuje premijerno sutra (nedelja) u 11.30 na kanalu TVNovaS. Donosimo vam:

 

Test: Suzuki Vitara 1.4 (hibrid)

 

 

Bežeći od koronavirusa i suzavca, ali i od žandrama Neđe, u svom dobro poznatom „mentalnom šprintu“ naš urednik Miodrag Piroški analizira novu hibridnu Suzuki Vitaru.

 

 

Naravno, ne izostaje i dobro poznata kreativnost tandema Piroški /Šosberger kroz paralelu automobila sa dnevnim zbivanjima, i ko je koga pre više od tri decenije gađao jogurtom Novosadske mlekare, te kakvi su nam nekada bili „huligani“. 

 

Kamperizam: Adria Astella 704HP

 

 

Uporedo sa testom Vitare, upoznali smo i trenutno najveću i najluksuzniju kampersku prikolicu marke Adria, model Astella.

 

 

U razgovoru sa Nenadom Andrićem, direktorom kompanije Etno Kamp iz Rume, koja je i generalni zastupnik Adria programa za Srbiju, saznaćemo mnogo toga o ovom „čudu“ na točkovima.

 

 

Prava kuća putujuća!

 

Nautika : Nordkapp Noblesse 660

 

 

Gde je kamperizam, tu je naravno i neko praktično dnevno plovilo. U ovoj emisiji predstavljamo norveški gliser iz brodogradilišta Norkapp, konkretno model Noblesse 660. 

 

Prošle godine nagrađen za najbolje evropsko plovilo u klasi do 6,5 metara, što je sasvim dobra preporuka da ovaj kod nas malo poznati proizvođač ima itekako  šta da ponudi.

 

Predstavljamo: Ford Bronco

 

 

Scenario je takav da u nastavku emisije bude sve u jednom paketu! Kako bi bezbedno i brzo transportovali čamac ili prikolicu, Ford je ponudio idealno rešenje.

 

 

Nakon više decenija, stiže nam čuveni Bronco. Po prvom utisku, reklo bi se i veliki hit u najavi!

 

Oldtajmer: BMW R65 by Stardust

 

 

Miroslav Šosberger ne miruje ni ovog „koroničnog“ vikenda. Sa našim prijateljem Miroslavom Grubinom, gađa pravo u „srce“ sve ljubitelje istorijskih motocikala.

 

Šta su od legendarnog BMW R65 njih dvojica napravili, i to u Stardust verziji, čudo jedno!

 

TV Nova S, nedelja, 11.30 (repriza subotom od 12:35)

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery