AktuelnoVesti

Doživite Paklene ulice 9 na poseban način

R8 uživo!

3.43KPregleda

IMAX premijera filma „Paklene ulice 9“ 10 . juna u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade

 

IMAX premijera najpaklenijeg, najbržeg i najuzbudljivijeg filma ove godine Paklene ulice 9 (Fast & Furios 9) biće održana u četvrtak, 10. juna u 19:45 časova u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade.

 

 

U holu bioskopa Cineplexx Galerija Belgrade je za sve ljubitelje ove franšize od 19 časova pripremljen specijalni program.  Posetioci će imati priliku da vide izbliza Audi R8 – sjajan i poseban automobil koji će ih na pravi način uvesti u atmosferu koju sa sobom nosi film Paklene ulice 9. A koja sve paklena vozila ćete imati prilike da vidite u samom filmu, pročitajte OVDE.

 

 

Doživite ovo nezaboravno filmsko iskustvo u IMAX formatu, provozajte se na velikom platnu sa paklenom ekipom koju čine Vin Dizel, Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris “Ludakris” Bridžiz, Džordana Bruster, Natali Emanuel, Sung Kang, Kurt Rasel i dobitnice Oskara Helen Miren i Šarliz Teron.

 

 

Između ostalih, prijatelj filma Paklene ulice 9 je popularni podkast LAP 76. Njegovi voditelji Srđan Ergec, Aleksandar Džankić i Dejan Potkonjak, inače komentatori Moto GP i Formule posle prve projekcije filma će organizovati druženje sa svim fanovima brze vožnje koji su željno iščekivali nastavak ove paklene sage. Druga projekcija filma počinje u 22.30 časova.

 

 

O filmu

„Paklene ulice 9“ je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta.

 

Dom Toreto (Vin Dizel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob (Džon Sina).

 

 

Paklene ulice 9 režira Džastin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svetski blokbaster. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, a istorija će biti napisana ponovo. Pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada .

 

 

U filmu glume Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris “Ludakris” Bridžiz, Džordana Bruster, Natali Emanuel i Sung Kang. Ali  i Kurt Rasel, Helen Miren i Šarliz Teron. Takođe pojavljuje se i muzički superstar, dobitnica Gremi nagrade, Kardi B. Ona će se pojaviti kao novi lik franšize Lejsa, žena koja ima veze sa Domovom prošlošću i Regeton senzacija Ozuna.

 

Paklene ulice 9 (Fast & Furios 9)

Pretpremijerno od 10. juna 2021. godine

Na redovnim repertoarima od 17. juna 2021. godine

Režija: Justin Lin

Uloge: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Kurt Russell, Charlize Theron

Scenario: Daniel Casey i Justin Lin

Žanr: Akcioni triler

Studio: Universal Pictures.

 

Paklene ulice

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery