Vesti

Snimanje devetog nastavka filmske franšize „Paklene ulice“ počinje u aprilu 2019. godine!

Pre toga stiže film "Hobs i Šo"

1.37KPregleda

Za sve ljubitelje filmske franšize „Paklene ulice“ (eng. Fast & Furious) jedna lepa vest. Naime, deveti nastavak ovog filmskog serijala će početi da se snima od 20. aprila sledeće godine.

Kako se navodi, snimanje filma će početi u Atlanti, a režiser filma će biti Džastin Lin, čovek koji je odgovoran za četvrti i šesti nastavak filmske franšize.

Interesantno je to što je u originalnim planovima ovaj film trebalo da bude gotov do kraja ove godine, te da se njegova premijera održi 10. aprila 2019. godine, ali premijera je odložena za 10. April 2020. godine. Razlog? Novi „spin-off“ film čije će glavne zvezde biti Dvejn Džonson i Džejson Stejtem.

Naime, ljubiteljima filmske franšize se dopao odnos koji su ova dva glumca izgradila tokom snimanja filma, te su poželeli da vide film u kojima će upravo oni bit glavne zvezde. Rezultat je film koji će se zvati „Hobs i Šo“ (po imenima glumaca u filmskom serijalu), a juče je počelo njegovo snimanje. Tu informaciju je na svom Instagram profile potvrdio i Dvejn Džonson.

Iako su Hobs i Šo odgovorni za odlaganje premijere devetog nastavka serijala, očekuje se da taj film bez obzira na to postigne ogroman uspeh.

Naime, nakon tragične smrti jedne od glavnih zvezdi serijala, Pola Vokera, sedmi nastavak filma „Paklene ulice“ je postigao ogroman uspeh, te je postao jedan od najisplativijih filmova u filmskoj industriji. Njegove stope je pratio i osmi nastavak filma.

Za sada je poznato vrlo malo detaljo o novom nastavku, ali se očekuje da on bude snimljen, osim u Atlanti, i na drugim egzotičnim lokacijama širom sveta. Takođe, očekuje se da pored glumaca veliku pažnju publike dobiju i neki od najperformantnijih i najegzotičnijih automobila na svetu.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery