AktuelnoVesti

Demant objavljenih vesti

3.56KPregleda

Prvoaprilska šala i reagovanja

 

Poštovane čitateljke i čitaoci, poštovane koleginice i kolege,

najpre veliko hvala svima što ste svojim reakcijama uveličali našu tradicionalnu proslavu 1. aprila medjunarodanog dana šale i smeha.

 

Ipak izgleda da nije ni humor ono što je nekada bio, ili se publika kao u predstvi o Kralju Ibiju, malo promenila, pa pravila struke nalažu da napišemo i objavimo:

 

DEMANT

 

– Na osnovu objavljene vesti „Vakcinisanim vlasnicima država oprašta porez na upotrebu vozila „ ovim apsolutno demantujemo sve iznete navode koji su izmišljeni u svrhu zabave publike bez namere da povrede bilo koga.

 

– Na osnovu objavljene vesti „Pilot projekat: Vinjete na auto-putu Miloš Veliki“ ovim apsolutno demantujemo sve iznete navode koji su izmišljeni u svrhu zabave publike bez namere da povrede bilo koga.

 

 

 

Da ponovimo za svaki slučaj, obe vesti na našem sajtu bile su naša tradicionalana prvoaprilska šala.

 

Pronicljivijima smo kao i obično, u tekstovima ostavili datumske i druge natuknice da je reč o šali.

 

Ovim putem izvinjavamo se svima koji su zbog naše prvoaprilske šale imali danas dodatnih neprijatnosti, takođe izvinjavamo se i cenjenim kolegama koje su bez provere preneli naše vesti, u skladu sa velikim poverenjem koje imaju prema nama i našim informacijama.

 

Želimo vam svima da se (vakcinisani ili ne) na auto putu Miloš Veliki i svakoj drugoj saobračajnici u Srbiji, vozite srećno i bezbedno i da na vreme odmorni stignete na vaše odredište.

 

Sve vas voli i poštuje,

Redakcija Vrele Gume

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery