AktuelnoPRVesti

KTM motocikli u novim, proverenim, rukama u Srbiji

KTM motocikli
5.75KPregleda

Delta Auto Grupa je novi uvoznik i distributer za KTM motocikle

 

Delta Auto Grupa je od 2021. godine zvanično postala novi uvoznik i distributer motocikala Austrijskog proizvođača KTM za tržište Srbije, a danas je otvoren i novi KTM prodajno-servisni centar. Time  je otpočelo novo poglavlje za ovaj veoma popularni moto brend. KTM motocikli stižu na nove lokacije i načine u Srbiji. 

 

Prepoznatljiv dizajn dominantno narandžaste boje, neukrotiva snaga, velike mogućnosti personalizacije motocikala i uspesi u svetu moto sporta, govore o karakteru KTM motocikala i njihovih vlasnika. Kao i o njihovoj međusobnoj povezanosti i strasti. Avantura i neograničene mogućnosti su prve asocijacije na ovaj brend.

 

U centru Novog Beograda, na adresi Omladinskih Brigada 33a, svoje premijere će imati najnoviji KTM modeli za 2021. godinu. To su modeli poput 1290 Super Adventure S, 890 Adventure R, 1290 Super Duke R, 890 Duke R, 450 EXC-F Six Days itd. Zajedno sa popularnom KTM dodatnom opremom, dok se uskoro očekuje i online prodaja. Na istoj lokaciji otvoren je i najsavremeniji servisni centar za motocikle.

 

 

„Planovi za novi brend su veliki i uključuju mnogo benefita za buduće i postojeće vlasnike. Od pogodnosti izdvajamo mogućnost testiranja najpopularnijih modela, posebne uslove kupovine, finansiranja uz kreditnog savetnika, kao i „otvoren koncept“, odnosno kafić u kome će motociklisti moći da se druže, uživaju tokom sezone i posmatraju servisiranje svog motocikla. Uz to planiramo i organizaciju vožnji i moto druženja.“ Istakla je Aleksandra Đurđević, generalni direktor Delta Auto Grupe.

 

Uskoro se očekuje i otvaranje prodajno-servisnog centra u Novom Sadu, Novosadski put 67, Veternik. Time se nastavlja širenje „narandžaste“ mreže na teritoriji Srbije.

 

KTM motocikli

 

O KTM brendu

KTM je 1951. godine razvio svoj prvi motocikl R100 u Austriji, a prvi serijski modeli su se pojavili 1953. Od samog starta KTM modeli su se uspešno takmičili na lokalnim trkama, a tokom sedamdesetih i osamdesetih postignut je značajan uspeh, pobede i titule kako na evropskim, tako i svetskim šampionatima u motokros i enduro trkama. Do devedesetih, ovaj uspeh je značajno porastao i obuhvatio zadivljujuću zbirku svetskih titula. I to sve pre ulaska u ekstremni svet relija Dakar, gde je KTM ostvario poznate uspehe. Trka nikada ne prestaje, svaka je samo priprema za narednu, tako nije iznenađujuće da se KTM ponosi sa preko 270 titula na različitim šampionatima. Nakon samo 4 godine od ulaska u MotoGP, KTM postiže značajnije uspehe i u ovom šampionatu.

 

Danas KTM motocikli su proizvodi različitih namena, a najpopularniji su hard enduro (EXC modeli), dirt trail (SX modeli), travel (Adventure i Super adventure modeli), naked bike (Duke modeli) i dr. Pored ostalih kategorija motocikala, KTM se pozicionirao i u automobilizmu, sa sve popularnijim X-BOW modelom.

 

Rame uz rame sa BMW Motorrad i Honda Motociklima

Sa KTM brendom Delta Auto Grupa je uvećala svoj portfolio moto brendova.  Pored već dugogodišnjeg zastupništva za BMW Motorrad i Honda Motorcycles učvrstila je lidersku poziciju u moto segmentu preko 125 kubika.

 

KTM motocikli

 

Više o KTM motociklima u Srbiji možete saznati na njihovom web sajtu, kao i u novom prodajno-servisnom centru na Novom Beogradu ili putem društvenih mreza @ktm.srbija.

 

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery