Vesti

Da li je svetu zaista potreban Bugatti SUV?

Bugatti bi mogao da konstruiše takav model.

Bugatti SUV
1.74KPregleda

Šef francuskog proizvođača, Stefan Vinklmen (Stephan Winkelmann) je pre par meseci otkrio da postoji mogućnost da njegova kompanija u budućnosti kreira i Bugatti SUV model.

Naravno, takvo vozilo bi bilo dodatak nizu skupih, snažnih i luksuznih SUV modela koji se pojavljuju na tržištu. SUV francuskog proizvođača bi se pridružio modelima kao što su Rolls-Royce Cullinan, Bentley Bentayga i Lamborghini Urus. Pored njih, najavljeni su i modeli Aston Martin DBX i Ferrari Purosangue.

Ipak, da budemo iskreni. Svetu zaista nije potreban Bugatti SUV, čak i ako bude izgledao kao na fotografiji iznad teksta. Opet, u automobilskoj industriji je danas sve moguće, pa možemo da predpostavimo kako bi on mogao izgledati.

Pročitajte i: Pogledajte kako Bugatti Chiron ubrzava do 420 km/h!

Render fotografiju SUV modela kompanije Bugatti je kreirao Giorgi Tedorazdze. Uprkos tome koliko model sa slike podseća na model Chiron, on ima i oblik koji je, možemo slobodno reći, zanimljiv.

Na prednjem delu se ističe maska (rešetka) hladnjaka u obliku potkovice, a farovi predstavljaju kombinaciju farova sa modela Chiron i Divo. Tu su i veliki prednji branik i dijagonalno postavljena LED dnevna svetla. Trebamo pomenuti još i ručice za otvarenje vrata koje iskaču iz karoserije i naglašene lukove iznad točkova. U svakom slučaju, s obzirom da je reč o SUV modelu, možemo reći da on izgleda prilično dobro.

Ipak, i dalje mislimo da SUV model kompanije Bugatti nije nešto što je neophodno. Na kraju krajeva, vlasnici modela Bugatti obično pored njega u garaži imaju još 67 drugih automobila, od kojih su neki verovatno SUV modeli. Ipak, ako bi Bugatti SUV ipak stigao do serijske proizvodnje, verujemo da bi se rasprodao izuzetno brzo.

Šta vi mislite? Da li bi Bugatti trebalo da kreira SUV model?

2 Komentara

  1. Без обзира на наше мишљење,направиће га сигурно,јер Сув-манија не посустаје!Лично немам ништа против сувова,волим све врсте аутомобила,али ми се не свиђа изумирање нпр. лимузина и купеа због најезде „теренаца“. Па кад могу сви,нек “ теренце“ прави и Бентли,сигурно неће бити за бацити!:-)

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery