Vesti

Titule za Opel pobedničke automobile

PR Saopštenje

Opel PR Saopštenje
1.01KPregleda

Opel automobili i laka komercijalna vozila su visoko rangirana od strane eksperata i kupaca, kao što pokazuju brojne osvojene nagrade u 2018.

Opel PR Saopštenje

Niz priznanja traje cele godine, sa istaknutim titulama za modele Opel Combo Cargo koji je ,,Međunarodni van godine 2019’’ i Opelom Combo Life koji je poneo zvanje ,,Best Buy automobila u Evropi 2019’’.

Opel PR Saopštenje

Niz je počeo u januaru, kada je Crossland X dobio maksimalnih pet zvezdica na Euro NCAP kreš testu. Opelov SUV je proglašen za ,,Najbolji automobil u klasi za 2017”  za bezbednost u B segmentu. Takođe, Crossland X je dobio titulu ,,Automobila godine’’ u Srbiji.

Zatim je usledila prva od mnogobrojnih nagrada za model Insignia. Oko 15 hiljada čitalaca Auto Bilda i Computer Bilda dali su Opelovom modelu titulu ,,Konektovan Auto’’. Zahvaljujući svom Navi 80 IntelliLink sistemu sa informacijama o saobraćaju u realnom vremenu. Vivaro life je takođe osvojio priznanje u ,,Izboru konektovanih automobila’’ , u kategoriji konektovanih kampera.

Opel PR Saopštenje

Opelovi modeli su takođe zabeležili visoke ocene među čitaocima OFF Road i SUV Magazina.

Opel Grandland X je izglasan za najbolji ,,SUV sa pogonom na dva točka’’ u  Off Road priznanjima 2018.’’, dok je Crossland X završio na podijumu zauzevši treće mesto u istoj kategoriji. Opelov SUV dvojac je takođe osvojio ,,Plus X priznanja’’, zajedno sa Insignijom Country Tourer, koja je proglašena za ,,Flotni automobil godine’’ u Austriji i za ,,Škotski 4×4 godine’’

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery