Vesti

Da li je Rolls-Royce Cullinan savršeni SUV?

Ili ipak ima svojih mana?

Rolls-Royce Cullinan „Black Badge“
2.03KPregleda

Na pitanje koliko košta novi Rolls-Royce Cullinan, odgovor je 420.000 dolara. Zapravo, toliko košta bogato opremljena verija ovog modela. Uvodna varijanta košta oko 100.000 dolara manje. Međutim, oni koji kupuju Cullinan, teško da su zainteresovani za uvodnu (osnovnu) verziju, zar ne?

Rolls-Royce Cullinan

Na kraju krejeva, čak i uvodna varijanta modela Cullinan košta više od nekih luksuznih stanova u našim najvećim gradovima. U svakom slučaju, ovaj automobil je uglavnom namenjen ljudima koji u svojim garažama već imaju automobile poput modela Phantom, Wraith, Ghost i druge.

Cullinan se prodaje sa 4 ili 5 sedišta, dok su još dva dodanta sedišta presvučena kožom skrivena u prtljažniku. U ovom SUV-u se nalaze i dugmad čijim se pritiskom vrata automatski zatvaraju. Kabina obiluje luksuzom na sve strane i izuzeto je udobna. Cullinan je jako dugačak i širok automobil, a preko uobičajenih neravnina na putu kao da lebdi.

Pročitajte i: Rolls-Royce Cullinan stiže u Srbiju!

Čak je i njegov 6.75-litarski V12 agregat jako tih, često i nečujan, iako razvija 563 konjske snage (420 kW) i 850 Nm obrtnog momenta.

Međutim, koliko god da je sjajan, Rolls-Royce Cullinan ima i svoje, nazovimo ih, mane. Pogledajte video i saznajte šta se sve nalazi u automobilu od 420.000 dolara.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery