Vesti

Da li je BMW M8 Competition najbolji M model ikada!?

Video

BMW M8 Competition
3.22KPregleda

BMW M6 je bio sjajan sportski Grand Tourer. Međutim, on je zamenjen novim, luksuznijim i snažnijim  automobilom. Reč je naravno o modelu BMW M8, koji je imao svoj dinamični debi na Goordwood festivalu brzine i to u Competition varijanti.

BMW M8 Competition

Naime, sada se pojavio i video na kojem vidimo model BMW M8 Competition kako „gospodari“ stazom. Takođe, u video snimku ima i nekih novih detalja o ovom modelu. Video je snimljen iz perspektive suvozača, a može se čuti i predivan zvuk agregata ovog modela. Takođe, može se videti i brutalno ubrzavanje.

BMW M8 je najsnažniji M automobil ikad. On poseduje 4.4-litarski twin-turbo V8 agregat koji razvija impresivnih 617 KS (460 kW) u Competition, odnosno 592 KS (441 kW) u standardnoj varijanti. Obrtni momenat od 750 Nm je dostupan između 1.800 i 5.600 obrtaja.

Modelu BMW M8 Competition Coupe za ubrzanje iz mesta do 100 km/h treba svega 3,2 sekundi! To je impresivno za automobil njegovih dimenzija. Sa druge strane, kabriolet verzija je za jednu desetinku sporija.

AWD sistem nije kao kod ostalih BMW M modela, ali je razvijen od strane M odeljenja i ima tri različita režima. To su 4WD i 4WD Sport, ali i 2WD režim.

Šta vi mislite o ovom modelu? Pišite nam u komentarima…

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery