Vesti

Da li je ovo restilizovani BMW Serije 7?

Procurele fotografije

BMW Serije 7
1.96KPregleda

BMW već neko vreme testira restilizovanu verziju modela Serije 7, a juče i danas su se na instagramu pojavile dve fotografije njegovog prednjeg dela. 

Noviju fotografiju je na instagramu postavio čovek po imenu Sten Rudmen, a na njoj se vidi prednji deo luksuznog sportskog sedam modela i tablica na kojoj piše “The 7”.

Fotografija je po svemu sudeći autentična i pretpostavlja se da je nastala na jednom od događaja na kojima je odabranim ljudima nova restilizovani model Serije 7 već predstavljen. U opisu fotografije stoje heštegovi #7Series i #750i.

Na prednjem delu restilizovane Serije 7 se ističe masivna maska (rešetka) hladnjaka. Ona je po svemu sudeći inspirisana onom sa modela X7. Maska u obliku “bubrega” je veća nego ikad na sedan modelu, a okružuju je hromirani detalji. Tu su i restilizovani farovi i redizajniran branik.

Naime, na fotografiji od juče prednji branik izgleda kao da je inspirisan konceptom Vision Future Luxury iz 2014. godine. Međutim, na novoj fotografiji se vidi da branik ima nešto konvencionalniji dizajn sa izuzetno velikim usisnicima za vazduh.

BMW Serije 7

Osvežena Serija 7 će imati i redizajnirani zadnji deo i osvežen enterijer. Kada je reč o enterijeru, očekuje se digitalna instrument table i unapređeni infotejnment sistem.

Agregati će najverovatnije biti preuzeti sa modela Serije 8 i novog X7. U svakom slučaju, sve će biti jasnije u martu kada će na Sajmu automobila u Ženevi ovaj model bit ii zvanično predstavljen.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery