AktuelnoPRVesti

Yamaha Barel Beograd

Yamaha Barel
3.96KPregleda

Novi Yamaha prodajno servisni centar u Beogradu

 

Ovlašćeni diler za prodaju motocikala i proizvoda Yamaha brenda za Srbiju, kao i ovlašćeni serviser i distributer originalnih rezervnih delova, kompanija Barel d.o.o. nakon dve decenije uspešnog poslovanja, otvorila je  novi Yamaha Barel prodajno servisni centar. Na više od 300 kvadratnih metara salon je oovih dana otvoren na adresi Japanska 3, Novi Beograd.

 

 

Salon je napravljen po najnovijim Yamahinim standardima, a sve je usmereno ka ostvarivanju zadovoljstva kupaca i efikasnom pružanju prodajne i servisne podrške. U prijatnom ambijentu i uz ljubazne prodajne savetnike od sada ćete moći da:

  • Razgledate, testirate i kupite Vašu novu Yamahu;
  • Kupite i ugradite originalnu dodatnu opremu;
  • Zakažete redovan servis;
  • Poručite delove za Vaše Yamaha vozilo.

Iz kompanije poručuju da je kao ovlašćenog Yamaha dilera, Barel priča počela 1999. godine i tokom svih ovih godina trudili su se da svim svojim partnerima i kupcima pruže nešto što se na japanskom zove kando.  Kando je japanska reč koja izražava osećaj dubokog zadovoljstva i uzbuđenja koje imate kada naiđete na nešto od izuzetne vrednosti, kvaliteta i performansi.

Barel vas srdčano poziva da posetite novi Yamaha centar na Novom Beogradu! Čeka Vas najveća moguća ponuda Yamaha moto i nautičkog programa, kao i posebne pogodnosti pri kupovini.

 

Dobro došli!

YamahaBarel
Novi Beograd – Japanska 3

Mail – info@yamaha-barel.com

Tel – 069/33 222 54

 

Yamaha Barel

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery