AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Vrele Gume krik: „Stop…“!

Vrele Gume apeluju, mole, prete

Hyundai Tucson
4.4KPregleda

Hyundai Tucson, ekskluzivan test i poruka koja mora da se čuje

Nova epizoda emisije Vrele Gume šalje snažne apele celokupnoj javnosti. Prestanite sa uništavanjem šuma i nezavisnog novinarstva, dok ih još uvek ima! Nedelja 21. mart u 12:05, samo na TV Nova S! 

 

Hyundai Tucson

Hyundai je premijum!? Uskliknusmo s ljubavlju prošle nedelje kada smo, prvi u Srbiji, preuzeli na test novi Tucson Hybrid. Čuva prirodu, ali je i vrlo moćan kako na putu, tako i van asfalta. Najpopularniji SUV kod nas u novoj i potpuno drugačijoj izvedbi.

Kakav je osećaj voziti ovaj verovatno najbolji korejski automobil do sada, čućete od majstora svog zanata, Miodraga Piroškog.

 

Benetti Diamond 145

Kad smo već kod premijum brendova, nautički prilog posvećen je svojevrsnom spoju luksuza i visoke nautičke tehnologije. Svima onima sa par stotina hiljada evra viška za ovo leto preporučujemo Benetti Diamond 145. Mi ostali, uživajmo sa bezbedne distance.

 

Hyundai Tucson

 

Jaguar E- Type

Posle teksta o jubileju jedne od najvećih automobilskih legendi svih vremena, donosimo vam i TV prilog o istom. Saznaćete šta se krije priča o nastanku za mnoge najlepđeg modela ikad – Jaguara E-Type.

Nikola TRE

Jedina smo automobilska redakcija u Srbiji i koja redovno prati dešavanja na polji elektrifikacije i budućnosti na polju alternativnih pogona. Ovoga puta ponovo nam je u fokusu kompanija Nikola Motor i njihov električni kamion TRE.

 

Subaru 360

Za kraj naravno neizostavni Miroslav Šosberger i rubrika oldtajmer. Posle „ajkule“ prošle nedelje, ove vam predstavljamo „bubamaru“. Model sa oznakom 360 je prvi automobil koji je napravio japanski Subaru. Više nego dobar razlog da nam ovaj beli švrća bude gost u dobro poznatoj rubrici.

 

Hyundai Tucson

 

Vrele Gume dižu glas protiv (ne)planskog uništavanja fruškogorske šume sa jedne, i jedine iskonske istraživačke redakcije kod nas, KRIK, sa druge strane. Oni koji misle da između ova dva apela, i automobila, nema nikakve veze, neka razmisle još jednom.  Nedelja 21. mart u 12:05 na Nova S TV. Vrele Gume po 1073. put!

 

Sadržaj: 

 

Test:  Hyundai Tucson;

 

Nautika: Benetti Diamond 145;

 

Jubileji: Jaguar E- Type;

 

Spekulacije: Nikola Tre;

 

Oldtajmer:  Subaru 360;

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery