AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Uzbudljive Vrele Gume na Dan Republike

u emisiji Vrele Gume 
2.94KPregleda

Bogat repertoar priloga u emisiji Vrele Gume u nedelju 29. novembra

 

Iako je prošlonedeljni dan žalosti malo poremetio raspored, emisija Vrele Gume nastavlja da raduje svoje gledaoce autentičnim i šarolikim sadržajem. Premijera epizode koja je bila planirana za prošlu nedelju, pomerena za ovu nedelju, 29. novembar, pa će tradicionalan osvrt na Dan Republike ovog puta izostati. Nova S TV u 12:05.

 

u emisiji Vrele Gume 

 

Lada Niva

Ove nedelje u emisiji Vrele Gume vam donosimo jedan potpuno neočekivani test. Poslednja Lada Niva. Zašto se ruska legenda više ne uvozi, gde je u odnosu na konkurenciju i šta krije KGB, u prepoznatljivom vedrom duhu diskutuju Miodrag Piroški i vlasnik nove Lada Nive, Aleksandar Popara, veliki ljubitelj automobilizma i oldajmerista.

 

u emisiji Vrele Gume 

 

Vendée Globe

Pratimo i najekstremnije svetsko takmičenje u jedriličarstvu. Startovalo je početkom novembra, a mi ćemo vas izveštavati u feljtonskim prilozima kroz našu emisiju.

 

u emisiji Vrele Gume u emisiji Vrele Gume 

 

Električni Renault Twingo

U sve redovnijoj rubrici Elektrifikacija, donosimo pričo o još jednom legendarnom predstavniku A segmentu koji će umesto goriva trošiti kilovate. Renault Twingo na struju. Uskoro ga očekujemo i na našem tržištu i naravno na testu u emisiji Vrele Gume.

 

 

MINI Urbanaut

Tragom futurizma stižemo i do novog Mini koncepta urbanog vozila budućnosti, sa bezbroj si-fi funkcija i postavki. Dok u Srbiju ne stignu oni leteći automobili, „zaostali“ Svet će uveliko voziti ovako nešto…

 

 

 BMW 1502

Za kraj naravno apsolutna kontrateža navedenim vozilima budućnosti. „Master of oldtimers“ Miroslav Šosberger nastavlja bavarske memoare predstavljanjem prelepog BMW-a 1502.

 

 

Verovatno najpristupačniji model nemačkog proizvođača ikad, i ujedno niskobudžetni završetak legendarne Serije 02. Danas naravno itekako cenjen i redak, pogotovo kao ovaj nerestauriran primerak iz 1975. godine.

 

u emisiji Vrele Gume 

 

Uživajte u emisiji Vrele Gume i prazniku ove nedelje, samo uz Nova S TV. Omaž Danu republike neki drugi put, ali evo bar muzičke podloge…

 

 

Vrele Gume 1057. put.  TV Nova S,  nedelja 29. novembar. Sadržaj:

Test:  Lada Niva

Nautika:  Vendée Globe

Elektrifikacija: Renault Twingo

Futurizam: MINI Urbanaut

Oldtajmer: BMW 1502

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery