AktuelnoEmisijaNajava TV emisijeVesti

Šta da radite kad ništa ne radite? Nedelja u podne na Novoj S!

TV NOva S Vrele Gume
2.05KPregleda

Kad je hladno i kad ništa ne radi tu su Vrele Gume i TV Nova S 

 

Dok smo prošle nedelje imali šarolik repertoar priloga, u novoj epizodi emisije Vrele Gume na tv Nova S očekuju vas tri kvalitetna autorska priloga i jedna nautička poslastica. Sigurni smo da ćete hladni šesti decembarski dan, kada napolju gotovo ništa ne radi (možda semafori), provesti uz jedinstveni auto-tv-show Vrele Gume.

Test Subaru Levorg

Subaru – poseban brend za one sa specifičnim ukusom, ali i dubokim džepom. Da li je osveženi bokser motor konkurentan u klasi, ali i kom segmentu zapravo pripada novi Subaru Levorg, pogledajte u recenziji Miodraga Piroškog, čija se reč daleko čuje.

 

tv Nova S Subaru Levorg

 

Ipanema 50

„Imao pa nemao“ 23 miliona evra. Jahta sugestivnog naziva za one sa još dubljim džep(ovima). Za mnoge omiljeni deo emisije jer nas odvede u tako bezbrižne i duboke snove. Uživajte.

 

 Ipanema 50

 

Kamperizam: Adria Coral 670 SL Axess

Pre nego što „osvane“ u Planetarijumu, ekskluzivno u emisiji Vrele Gume na tv Nova S „spojlujemo“ novu kampersko – putopisnu priču iz Istočne Srbije. U fokusu nam je kamper Adria Coral 670 SL Axess naših prijatelja iz Kamping centra Beograd.

 

TV Nova S

 

Mercedes-Benz 280 SLC

Za kraj verovatno i ono najslađe. Omiljeni kupe iz sedamdesetih, Mercedes 280 SLC. Večiti mladić Miroslav Šosberger donosi još jednu oldtajmersku priču za anale. Ne propustite!

 

Mercedes SLC 280 Vrele Gume

 

Vrele Gume 1058 put! Nedelja u 12:05, samo na TV Nova S! Sadržaj:

Test:  Subaru Levorg;

Nautika:  Ipanema 50;

Kamperizam: Adrial Coral 670 SL Axess;

Oldtajmer: Mercedes 280 SLC. 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery