Vesti

Toyota Corolla Nightshade Edition – Novo specijalno izdanje

Malo skuplje od modela na kom je bazirano

Toyota Corolla Nightshade Edition
2KPregleda

Kompanija Toyota je i zvanično predstavila Corolla Nightshade Edition. Reč je o novom, specijalnom izdanju ovog modela.

Toyota Corolla Nightshade Edition

Naime, Corolla Nightshade u sedan verziji bazirana je na modelu Corolla SE CVT i prodaje se po ceni od 22.750 dolara. To znači da je Nightshade verzija za 700 dolara skuplja od standardnog modela.

Nightshade paket podrazumeva tamne značke, crnu masku (gril) i crna kućišta bočnih retovizora, sa integrisanim pokazivačima pravca. Tu su i crne ručice za otvaranje vrata i crni spojler. Moramo pomenuti i crni difuzor, antenu u obliku crnog ajkulinog peraja i felne veličine 18 cola, koje su, pogađate, ofarbane u crnu boju.

Corolla Hatchback Nightshade Edition je gotovo identična, ali ima farove sa crnim unutrašnjim ivicama. Kao opcija su dostupne boje Super White, Classic Silver Metallic i Midnight Black Metallic. Hečbek varijanta se prodaje po ceni od 22.900 dolara. To znači da je za 900 dolara skuplja od Corolla Hatchback SE CVT modela na kom je bazirana.

Kupci koji ne žele potpuno „zatamnjen“ tretman mogu se opredeliti samo za novi crni krov. Unapređena je i tehnologija kod modela Corolla. Takođe, SE varijante sada imaju više prostora u prtljažniku. Naime, rezervni točak je sada uklonjen te je zapremina prtljažnika veća za 170 litara. Umesto rezervnog točka, tu je set za popravku pneumatika.

Toyota Corolla Nightshade Edition

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery