Vesti

Suzuki Swift Sport Katana – automobil ekskluzivniji od modela Bugatti Divo!

Ovaj model će se prodavati samo u Holandiji

Suzuki Swift Sport Katana
2.85KPregleda

Promocija sa sobom donosi dosta pozitivnih stvari ako se uradi na pravi način, a čelnici kompanije Suzuki su i te kako svesni toga. Japanski proizvođač automobila i motocikala, Suzuki, odlučio je da spoji dva sveta u jedan. To je uradio predstavljanjem novog, specijalnog izdanja modela Suzuki Swift Sport. Reč je o automobilu koji je nazvan Suzuki Swift Sport Katana.

Suzuki Swift Sport Katana

Ime je dobio po jednom od napoznatijih motocikala japanske kompanije koji je na tržište lansiran 1981. godine. Nakon odsustva sa tržišta od 2006. godine, taj motocikl se ove godine vratio na veliku scenu.

Suzuki Swift Sport Katana će biti proizveden u svega 30 primeraka, čime će biti eksluzivniji od modela Bugatti Divo. Takođe,, iz nekog razloga, ovaj model će se prodavati samo u Holandiji.

Suzuki Swift Sport Katana odaje počast motociklu Suzuki Katana i kada je reč o boji spoljašnjosti. Naime, automobil je dostupan u dve boje, a to su “Premium Silver Metallic” i “Super Black Pearl”. Osim ove dve boje, Suzuki Swift Sport Katana će biti prepoznatljiv i po grafici na vratima i simbolima Katane, ali i po serijskom broju na C stubovima.  

Na spoljašnjem dizajnu se još ističu i crveni detalji oko maske (grila), crna kućišta bočnih retrovizora, crne OZ felne veličine 18 cola sa Michelin Pilot Sport 4 pneumaticima i sivu detalji na braniku i pragovima.

Kada je reč o enterijeru, ističe se tanji sportski volan sa Katana značkom. Tu su i delimično kožne presvlake na sedištima sa ušivenim Katana natpisom i serijskim brojem. Simboli Katane se mogu uočiti i na panelima vrata i na patosnicama.

Kada je reč o mehanizaciji, Suzuki je unapredio podesivo vešanje i izduvni sistem. Swift Sport Katana će se u Holandiji prodavati po ceni od 28.999 evra. To znači da je on za oko 4.000 evra skuplji od standardnog modela.

Suzuki Swift Sport Katana

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery