Sajam automobila i motocikala u Beogradu

Sjajna sajamska ponuda SsangYong vozila na 54. Međunarodnom sajmu automobila

Ponuda SsangYong modela na Sajmu u Beogradu

SsangYong
2.5KPregleda

Na 54. Međunarodnom sajmu automobile, Adriatic Auto uvoznik i distributer vozila marke SsangYong, drugu godinu za redom predstavlja vozila ove Korejske marke.

SsangYong

Adriatic Auto izlaže na štandu u Hali 4 Beogradskog sajma četiri aktuelna modela za srpsko tržište iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Rexton, Musso, Tivoli i XLV, visokokvalietne izrade i sa bogatim paketima opreme, sa posebnim sajamskim pogodnostima.

SsangYong je jedan od najkvalitetnijih Korejskih brendova, specijalizovan za SUV modele.

Rexton, jedan od najprodavanijih SsangYong modela, stekao je dobru reputaciju ina tržištu Srbije.

Sa ekspanzijom SsangYong brenda na tržišta van Koreje. Iz meseca u mesec, otvaraju se nova tržišta. Vezano za to, u Australiji je za 2018, Rexton proglašen za Automobil godine. Ono što karakteriše Rexton je legura čelika visoke gustine i visoke zatezne čvrstoće čini 81,7% ukupne količine čelika upotrebljenog za izradu karoserije modela Rexton. Time je obezbeđena superiorna čvrstina, zaštita od deformacija prilikom sudara i maksimalno povećana bezbednost prostora u kabini.

SsangYong

Rexton pokreće dizel motor zapremine 2.2 l, karakteriše ga poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje pruža superiorno upravljanje i kvalitet vožnje. Obično se vozi sa pogonom na zadnjim točkovima, što poboljšava stabilnost upravljanja pomoću optimizacije raspodele mase. Vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva pogona vožnje na 4 točka.

Mussoodlikuje čvrst i robustan izgled vozila koje ima upotrebu i u svakodnevnom poslu kao i za specijalne namene, budući da može da vuče teret do 3.000kg.

Izloženi su i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, visokokvalietne izrade i sa bogatim paketima opreme. Tivoli se na sajmu predstavlja kupcima sa specijalnom sajamskom cenom, koja je niža za 1.000 eur.

Kupci se na štandu mogu obratiti prodavcima zastupnika SsangYong mreže za Srbiju: Ehom Auto Beograd, D Komerc Sombor, KPM Automobili Zrenjanin i Svetozarevo promet Jagodina.

Do kraja godine SsangYong planira da predstavi još dva nova tržištu Srbije, modela Musso Grand i potpuno novi Korando.

SsangYong

PR Saopštenje: Adriatic Auto

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery