Vesti

Tesla zamolila radnike da volontiraju kako bi ubrzali dostavu vozila

30.000 automobila treba da bude dostavljeno za 15 dana!

Tesla
1.64KPregleda

Kompanija Tesla po običaju ubrzava dostavu vozila krajem svakog kvartala, pa će tako biti i ove godine. Razlika je u tome što su ovoga puta čelnici kompanije pozvali radnike da im u tome pomognu.  

Tesla

Naime, list Business Insider prenosi da je potpredsednik kompanije Sandžej Sah poslao mejl šefovima odeljenja kompanije u kome je zamolio radnike da volontiraju kako bi se ubrzala dostava vozila pre kraja meseca.

„Potrebna nam je vaša pomoć kako bismo još više napredovali. Zbog toga vas molimo da radnike vaših odeljenja zamolite da volontiraju. Treba da dostavimo više od 30.000 automobila u narednih 15 dana“, navodi se u mejlu.

Međutim, uprkos tome, predstavnici kompanije su naveli da bi dostava Tesla automobila u SAD mogla biti manja nego u poslednjem kvartalu prošle godine. Razlog za to je to što je kompanija povećala isporuku automobila na tlu Evrope i Kine.

U intervjuu za Business Insider, jedan od radnika kompanije Tesla je naveo da je jednom vozio automobil tri sata kako bi ga dostavio klijentu. U povrtaku je morao da iskoristi Uber. On je naveo i da je kompanija platila njegove troškove.

„Svi dajemo sve od sebe zbog toga što želimo da kompanija bude što uspešnija. Radimo to zbog naših poslova i za kompaniju“, naveo je taj radnik.

1 Komentar

  1. „Potrebna nam je vaša pomoć kako bismo još više napredovali. Zbog toga vas molimo da radnike vaših odeljenja zamolite da volontiraju.“

    Ne vidim kako će volontiranje da pomogne bržoj isporuci auta više nego da se taj isti posao plati!? Možda ako se direktori odreknu svojih bonusa može isto da pomogne bržoj dostavi automobila. 😀

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery