Vesti

Seat najbrže rastući brend u Evropi

PR Saopštenje

870Pregleda

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora i marka SEAT organizovali su testiranje modela: Ibiza, Leon, Arona i Ateca nesvakidašnjom test vožnjom na relaciji Beograd – Novi Sad. Tom prilikom prezentovani su najnoviji sistemi asistencija u vožnji, konekcije automobila sa pametnim uređajima, kao i najsavremenija tehnološka dostignuća kojima SEAT garantuje sigurnu i bezbednu vožnju.

Direktor kompanije Porsche Srbija i Crna Gora, Miloš Vujanović, u razgovoru sa novinarima istakao je da je španska marka SEAT najbrže rastući automobilski brend u Evropi. 

U proteklih pet godina SEAT, koji je u vlasništvu Volkswagena, zabeležio je rast prodaje od oko 50%, a u prvih 8 meseci 2018. prodaju na globalnom nivou povećao je za 21,9% odnosno, isporučeno je 68.800 više vozila nego predhodne godine. Rast je zabeležen i u Republici Srbiji i to u prodaji fizičkim licima pre svega zahvaljujući novim SUV modelima Ateca i Arona.
U ovaj, najtraženiji segment SEAT je uvrstio još jedan automobil. Radi se o novom članu SUV SEAT game – modelu Taracco koji je promovisan 18. septembra a mi ga očekujemo u salonima početkom naredne godine. Ova ponuda SUV modela je pravi izbor i za najprobirljivijeg kupca.
Novi Sad je kao destinacija odabran i zbog novog SEAT izložbenog prostora, koji je u Srbiji otvoren neposredno nakon predstavljanja ovog urbanog koncepta u Londonu i Cirihu. Ambijent ovog prodajnog objekta nudi mogućnost za autentični ugođaj pri razgledanju SEAT modela jer se bazira na takozvanom „SEAT Boutique conceptu”. Ovaj koncept predstavlja novi način komunikacije sa klijentima koji omogućava drugačiji pristup odabiru vozila u urbanom okruženju gradskog jezgra. Gospodin Vujanović je istakao da će SEAT Srbija nastaviti sa razvojem ovog koncepta i u drugim gradovima i na taj način će se ovaj brend koji je u usponu predstaviti znatno većem broju potencijalnih klijenata u Srbiji.
Direktor marke SEAT u Srbiji, Dragan Prljinčević, u novom SEAT Boutique salonu predstavio je specijalnu ponudu za SUV model Arona: „Tokom oktobra ljubitelji SEAT modela moći će da iskoriste brojne pogodnosti koje smo pripremili kroz različite finansijske pakete koji se odnose kako za gotovinsko, tako i za plaćanje putem finansiranja u saradnji sa Porsche Finansijskom Grupacijom. Ponuda za iako najmlađi ali već najtraženiji model SEAT Arona od 115 KS po ceni već od 14,999 € je najnovija ponuda SEAT-a.
Sve detaljnije informacije o ovoj akciji klijenti mogu dobiti u SEAT Boutique-u koji se nalazi u ulici Uspenska 1 u centru Novog Sada od 12 do 20 časova ili kod drugih ovlašćenih SEAT dilera.”
Posetioci SEAT Boutique concepta imaju jedinstvenu priliku da se upoznaju sa automobilom SEAT Leon Cupra R DSG koji napravljen u limitiranoj seriji od samo 299 komada. Automobil jedinstvenog dizajna i snage 300 KS nikog ne ostavlja ravnodušnim. SEAT Srbija je obezbedila ovaj automobil za naše tržište i sigurno će naću put do pravog ljubitelja sportske vožnje.
SEAT će se svim ljubiteljima četvorotočkaša predstaviti i na Niškom salonu automobila koji će biti održan u hali „Čair” od 5. do 7. oktobra 2018. godine.

PR Saopštenje Seat Srbija

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery