Sajam automobila u Ženevi

Restilizovani Mitsubishi L200 za evropsko tržište dobija i novi 2,2-litarski turbo dizel agregat!

Evropska premijera

Mitsubishi L200
1.87KPregleda

Pored koncept modela Engelberg Tourer, Mitsubishi je na ženevskom sajmu automobila premijerno predstavio i restilizovani L200 pikap model.

Mitsubishi L200

Mitsubishi L200 za evropsko tržište je doživeo iste promene na dizajnu kao i modeli za druga tržišta. Prednjim delom dominira „Dynamic Shield“ dizajn, kao i kod modela Eclipse Cross. To znači da ovaj kamionet sada ima „oštrije“ horizontalno postavljene farove i nove maglenke. Tu su i proširenja iznad točkova i felne veličine 18 cola. Na zadnjem delu se ističe osvežena grafika svetlosnih jedinica. Zbog svega ovoga, Mitsubishi L200 izgleda modernije.

Kao što možemo videti na fotografijama, automobil koji je izložen u Ženevi ima „Mountain Rescue“ konfiguraciju. To znači da je tu novo vitlo, kuka za vuču, crni poklpoci bočnih retrovizora i LED svetla na krovu.

Kabina je takođe skromo unapređena. Tu su mekši materijali, naslon za ruku i slično. Ovaj model je opremljen i novim tehnologijama bezbednosti i asistenciju vozaču.

Mitsubishi L200

Što se mehanizacije tiče, osveženi Mitsubishi L200 je od sada dostupan sa novim 2,2-litarskim turbo dizel agregatom koji ispunjava Euro 6d-TEMP standarde. Agregat je povezan ili sa šestostepenim manuelnim ili sa šestostepenim automatskim menjačem. Specifikacije novog agregata još uvek nisu poznate.

Da napomenemo i da su predstavnici kompanije naveli da je unapređen i 4WD sistem. Zahvaljujući tome, ovaj pikap model se sada mnogo bolje snalazi na nepristupačnom terenu. Tu je i novi off-road mod vožnje sa podešavanjima za vožnju po šljunku, blatu, snegu i pesku.

Osveženi Mitsubishi L200 će se u prodajnim salonima širom Evrope naći krajem leta 2019. godine.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery