Vesti

Restilizovani Mitsubishi L200 – pikap sa kampersko/avanturističkim duhom

Vienna Autoshow 2019

Mitsubishi L200
2.38KPregleda

Na Sajmu automobila u Beču (Veinna Autoshow) izložen je i jedan veoma zanimljivi pikap model. Reč je o modelu Mitsubishi L200, restajling za 2019. godinu. On je namenjen onima koji vole off-road avanture i kampovanje u prirodi.

Mitsubishi L200

Novi Mitsubishi L200 sada ima veći prostor za prtljag, sportski izgled J-profila i nudi izuzetnu prostranost i udobnost sa visokim kvalitetom sedišta. Takođe, buka i vibracije u kabini su prigušene. To zahvaljujuči formi kod koje su uklonjeni nepotrebni detalji i doteranoj bočnoj liniji sa aerodinamičnim oblikom. Sve to je, kako se navodi u opisu ovog modela, rezultirato manjom potrošnjom goriva. Agresivna spoljna maska zajedno sa hromiranim detaljima naglašava sportski stil i luksuz.

Ispod njegove haube se krije turbodizel agregat radne zapremine 2,4 litara koji razvija 133 kW i 430 Nm obrtnog momenta. Ovaj agregat istovremenu ima nisku emisiju štetnih gasova. Povezan je sa šestostepenim automatskim menjačem.

Mitsubishi L200

Mitsubishi L200 koji je izložen na sajmu u Beču, i koji se nalazi na fotografijama je u Instyle 4WD konfiguraciji. To znači da je on opremljen Bi-xenon farovima i LED dnevnim svetlima. Tu su i elektronski podesiva kožna sedišta (prednja imaju grejače) i infotejnemnt sistem sa ekranom dijagonale 7 inča. Međutim, to nije najzanimljivije kod njega.

Naime, sajamska cena za ovo vozilo je 25.000 evra, dok je kao opcija dostupan komplet opreme namenjen kamperima. U taj paket opreme se ubraja šator, merdevine i porculanski set za ručavanje. Zahvaljujući tom paketu Mitsubishi L200 pruža pravo iskustvo off-road kampovanja i elegantan gastronomski doživljaj. Cena modela sa ovim paketom opreme iznosi 40.000 evra.

Mitsubishi L200

2 Komentara

  1. […] Na planu komleta specijalno kreiranih za sajam u Beču izdvaja se Mitsubishi L 200.   U specijalnoj ponudi na osnovnu cenu od  25.000 evra nadovezuje se oprema u obliku, krovnog šatora maerdevina i portabl kuhinje s porcelanskim posuđem. Samo za vas na sajmu u kompletu za 40.000 evra. […]

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery