AktuelnoVesti

Renault i Dacia letnje ponude

Zvuči primamljivo

2.38KPregleda

Za kupovinu bilo kog putničnog vozila tokom juna Renault Grupa Srbija pripremila posebnu ponudu

 

Renault je spremio primamljivu letnju ponudu u Srbiji, koja tokom juna meseca podrazumeva:

 • Bonus za kupovinu vozila sa lagera u iznosu do 500€;
 • Letnji bonus u iznosu do 500€ u zavisnosti od modela i 5 godina garancije;
 • Bonus do 500€, u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“;
 • Prve dve plaćene rate, za sve kupce koji se odluče za kupovinu vozila putem Renault Finansiranja.

 

 

U periodu trajanja akcije, svi kupci koji odaberu neki od proizvoda Renault Finansiranja, ostvaruju dakle pravo na plaćenu prvu i drugu ratu od strane Renault Nissan Srbija u ima kupca, po zaključenom ugovoru o kreditu ili lizingu, u saradnji sa OTP Banka i OTP Lizing. Kupac započinje svoju otplatu kredita ili lizinga od treće rate koja dospeva po planu otplate definisanom u ugovoru o kreditu ili lizingu.

 

 

U nastavku su izdvojene posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu tokom letnje akcije:

 • Clio Generation TCe 75 po ceni od 10.290 € sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom, za automobil sa aluminijumskim felnama, multimedijalnim uređajem Media Nav, sa navigacijom i klima uredjajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i
  na dodatni bonus u iznosu od 200€, kao i na još dodatnih 200€ ukoliko se odluči za kupovinu vozila sa lagera.
 • Megane Grandcoupe Limited 115 sad dolazi po ceni od 15940€, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom za model koji podrazumeva automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 eur za kupovinu staro za novo, kao i za kupovinu vozila sa lagera.
 • Kadjar Intens Tce 140 sa automatskim klima uredjajem, multimedijalnim sistemom R-link sa navigacijom i aluminijumskim felnama dolazi po ceni od 20990€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500€ za kupovinu staro za novo, te i za kupovinu vozila sa lagera.

 

 

Kao i do sada, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a u ponudi su kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno su se izdvojili krediti u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci.

 

 

Dacia „Plus 1“

I drugi član Renault Grupe, Dacia, spremila je posebnu ponudu u Srbiji za ovo leto: 

 • Na 3 godine redovne garancije, još jednu 1 godinu garancije dodatno;
 • Jedan dodatni osnovni servis;
 • Jedna godina kasko osiguranja;
 • Prva plaćena ratu, za sve kupce koji se odluče za kupovinu putem Dacia Finansiranja.

 

 

U periodu trajanja akcije, svi kupci koji odaberu neki od proizvoda Dacia Finansiranja, ostvaruju pravo na plaćenu prvu ratu od strane Renault Nissan Srbija u ima kupca, po zaključenom ugovoru o kreditu ili lizingu, u saradnji sa OTP Banka i OTP Lizing. Kupac započinje svoju otplatu kredita od druge rate koja dospeva po planu otplate definisanom u ugovoru o kreditu ili lizingu.

 

Dacia Duster startuje sa cenom od 12590€ u verziji Essential TCe 100, dok Dacia Sandero u verziji Essential 75 dolazi po fantastičnoj ceni, verovatno najmanjoj na domaćem tržištu za novi automobil, od 8690 € .

 

Dačia Sandero Stepway

 

Kao i do sada, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a u ponudi su kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 2,99% za period otplate od 60 meseci.

 

Dacia Duster TEST Vrele Gume

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery