Vesti

Poslednji primerci Suzuki Ignisa po akcijskoj ceni!

PR Saopštenje

Suzuki Ignis
2.73KPregleda

Popularan mali-veliki „Japanac“, Suzuki Ignis, kod nas uskoro menja cenu naviše. Ovaj automobil, napravljen u „zemlji izlazećeg sunca“, sa carinom i porezom sada se, u baznoj verziji, s Comfort paketom opreme i pogonom na prednje točkove može kupiti već za 9.650 evra! 

Suzuki Ignis

Sa druge strane, Ignis sa najvišim, Elegance paketom opreme, pogonom na sve točkove i u metalik boji ukupno košta 13.800 evra. Uvoznik ovih automobila, beogradski Euro Sumar, obezbedio je i specijalne uslove finansiranja kupovine. Tako je za pomenutu Comfort verziju ovog modela dovoljno učešće od 2.940 evra, dok su mesečne otplate po 94 evra. Isti sistem finansiranja može se primeniti na sve druge varijante ovog modela.

Suzuki Ignis pokreće izuzetno pouzdan i ekonomičan motor. On ima zapreminu 1.242 kubna centimetra i razvija 90 KS i ima lančani prenos. To „u prevodu“ znači da su izdaci za njegovo održavanje veoma prihvatljivi. Već u startnom, Comfort paketu opreme taj automobil, između ostalog, poseduje klima-uređaj, radio-CD MP3 sa USB/AUX ulazima i četiri zvučnika. Tu je i multifunkcionalni putni računar, audio, hands free i komande putnog računara na upravljaču, šest vazdušnih jastuka, ISOFIX sistem pričvršćivanja dečijeg sedišta, bočna ojačanja u vratima, ESP, ABS sa EBD, TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), automatska dnevna svetla, imobilajzer sistem-blokadu motora, sistem uvlaćenja pedala u slučaju sudara, tonirana stakla, elektro-podesive spoljašnje retrovizore u boji vozila, elektro-podizače prednjih prozora, daljinsku centralnu bravu, deljivu zadnju klupu itd.

U višim paketima opreme ovaj urbani mališan raspolaže i naprednim tehnologijama. To su radarska asistencija pri kočenju (detekcija vozila i pešaka), radarski sistem za praćenje saobraćajne trake, LED svetla, multimedija sa ekranom osetljivim na dodir, pametani ključ itd.

Ignis se „oslanja“ na platformu legendarne Vitare sa kraćim međuosovinskim rastojanjem. Ipak, on je veoma udoban za četiri osobe. Zbog dovoljno visokog odstojanja od tla, s lakoćom se kreće i van asfaltnih puteva.

Akcijske cene važe isključivo za vozila koja se trenutno nalaze na lageru, pa je i isporuka praktično odmah po uplati. S novim kontigentom ovih automobila stići će i nove, osetno više cene, zbog čega se zainteresovanima za ovaj automobil nudi šansa da u narednih nekoliko dana ostvare značajnu uštedu. Saloni Euro Sumara nalaze se u Beogradu, Vojislava Ilića 145 i Novom Beogradu, Omladinskih brigada 86v (West 65).

PR Saopštenje: Euro Sumar

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery