970_250_eko
AktuelnoVesti

Položio vozački ispit iz 158. puta

1.35KPregleda

Kažu „treća sreća“. U ovom slučaju je „sreća“ došla 158 put

 

Naime, Agencija za standarde vožnje i vozila (DVSA) u Velikoj Britaniji, objavila je podatke vezane za najveći broj pokušaja polaganja vozačkog ispita, nakon molbe Select Car Leasinga. „Titula“ ide u ruke četrdeset dvogodišnjeg muškarca (nepoznatog identiteta), koji je ni manje ni više nego 157 puta (neuspešno) pokušao da položi testove za vozački ispit.

 

Na drugom mestu je trideset četvorogodišnja žena sa 117 pokušaja ali ona se još uvek nije „dokopala“ vozačke dozvole. Treće mesto na „podijumu“ drži još jedan muškarac, trideset dvogodišnjak iz Velsa, koji je „uknjižio“ 94 neuspešna pokušaja.

 

Toliki broj pokušaja dolazi s izvesnom cenom, naravno, i to ne samo u smislu vremena potrošenog na konstantno „padanje“. „Pobednik“, koji je već dobio nadimak „najgori vozač na svetu“, potrošio je oko 3.634 funti (nešto više od 4.000 evra) na testove. Ipak, na kraju je došao do satisfakcije, jer je konačno uspeo da dobije dozvolu, što nije slučaj sa nosiocima drugog i trećeg mesta.

 

Mark Tan, direktor Select Car Leasinga, rekao je da gde drugi vide neuspeh, mnogi pronalaze motivacionu priču, koja ih može inspirisati da guraju dalje. Naravno, kao i u svemu u životu, pitanje je perspektive.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery