Vesti

Osveženi Mitsubishi Pajero Sport će biti predstavljen 25. jula!

Premijera na Tajlandu

Mitsubishi Pajero
1.81KPregleda

Početkom ove godine je uslikan prototip sportskog SUV modela Mitsubishi Pajero prilikom testiranja na hladnom vremenu  u Švedskoj.

Mitsubishi Pajero

Sada se pojavila nova fotografija koju je objavila sama kompanija. Na njoj vidimo restilizovani model baziran na pikap modelu L200. „Osveženi“ Pajero će premijerno biti predstavljen 25. jula na Tajlandu.

Na fotografiji vidimo prednji deo ovog sportskog SUV modela. Po pitanju dizajna nema nikakvih velikih iznenađenja. Naime, „osveženi“ Mitsubishi Pajero Sport, poznat i kao Shogun Sport u Velikoj Britaniji ili Montero Sport na nekim drugim tržištima, ima „lice“ jako slično „osveženom“ L200/Triton pikap modelu, na kom je i baziran.

„The Dynamic Shield“ dizajnerski pravac se u potpunosti preneo i na model Pajero Sport. Maska i farovi izgledaju identično kao kod modela L200, minus LED „potpis“ koji je nov na modelu Pajero. Sa druge strane, branik kod modela Pajero ima sportski dizajn, dok je na modelu L200 on izrađen u off-road stilu.

Mitsubishi nije otkrio nove detalje o promenama kroz koje će proći ovaj model. Međutim, rečeno je da će on biti unapređen po pitanju dizajna, udobnosti, kvaliteta i vožnje.

S obzirom na jaku konekciju sa osveženim L200 pikap modelom, očekujemo isti 2.4-litarski turbo dizel agregat. On za tržište Velike Britanije razvija 178 KS i 430 Nm obrtnog momenta. Trenutni model je povezan sa osmostepenim automatskim menjačem preko kog se snaga šalje svim točkvoima. Pajero Sport ima i Super Select 4WD sistem. Očekuje se da ovaj model dobije i novi off-road selektor sa Gravel, Mud/Snow, Sand i Rock režimima vožnje.

Naravno, on će kao i svi drugi moderni modeli biti opremljen savremenim sistemima bezbednosti.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery