AktuelnoVesti

Odložen dolazak Ford Mustanga Mach-E u Evropu

Nije ni Mustang što je nekad bio

Ford Mustang Mach-E
1.58KPregleda

Isporuke dugo očekivanog Ford Mustanga Mach-E odložene za deo evropskih zemalja

 

Isporuke prvog potpuno električnog modela Ford Mustang Mach-E pomerene su za 2021. godinu u mnogim evropskim zemljama. Ford je planirao da ovaj električni krosover/kupe model debituje u Evropi u toku ove godine. Međutim, u mejlovima koje su poslali onima koji su naručili automobil potvrdili su da su, usled poremećaja nastalih pandemijom koronavirusa, prinuđeni da odlože isporuke za narednu godinu.

 

 

Članovi Mach-E kluba iz Velike Britanije, Francuske i Holandije, poslednjih dana su primili e-poštu u kojima se potvrđuje ova vest.

 

 

Odlaganje nije iznenađujuće jer mnogi proizvođači automobila kasne sa premijerama i isporukama zbog COVIDa-19. Što se tiče kupaca u Sjedinjenim Državama, Ford je nedavno izdao saopštenje u kome se kaže da se isporuke još uvek planiraju za ovu godinu, iako postoji sumnja da će se to dogoditi pre četvrtog tromesečja.
U međuvremenu, Ford radi na završnim detaljima električnog Mustanga sa oznakom Mach-E. Pre nekoliko nedelja objavljeno je da će se Mustang Mach-E  puniti za oko 30% brže od ranije procenjenog vremena.
Tačnije, u Fordu kažu da verzija sa pogonom na zadnje točkove može da  dostigne skoro 100 km dometa za svega 10 minuta punjenja na stanici za brzo punjenje Electrifi America DC. Model sa pogonom na sve točkove sa proširenim novim dometom može da dosegne 94 km uz 10-minutno punjenje.
Da li legendarni Mustang može da bude krosover, pa još električni, ostaje da se vidi.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery