Vesti

Električni krosover kompanije Ford inspirisan modelom Mustang na tržište stiže na jesen 2020. godine!

Novi tizer i novi detalji

Ford - električni krosover inspirisan modelom Mustang
1.67KPregleda

Ford je danas objavio prve zvanične fotografije svog električnog krosovera koji će biti inspirisan modelom Mustang!

Ford - električni krosover inspirisan modelom Mustang

Na fotografijama možemo videti automobil prekriven kamuflažom. Pored novih fotografija, koje zaista ne otkrivaju puno, Ford je objavio i nekoliko novih detalja o tom modelu. Naime, navodi se da će ovo električno vozilo sa jednim punjenjem moći da pređe oko 480 kilometara.

Međutim, o tome se i ranije spekulisalo. Ono što nismo znali, a što je danas zvanično potvrđeno, jeste da će ovaj model biti premijerno predstavljen na jesen 2020. godine. Iako je to tek za oko godinu dana, pretpostavlja se da će koncept ili predprodukcijski model biti predstavljen na Sajmu automobila u Los Anđelesu pre kraja ove godine.

Predstavnici američkog proizvođača su nagovestili i da će ovaj model biti izuzetno brz. “Ako želite da imate duh Mustanga, onda morate biti brzi. Tako je i sa ovim modelom”, rekli su oni. Dodato je i da će novi električni krosover imati dosta prostora u kabini i da će biti i te kako sposoban.

Još uvek nema nikakvih informacija o performansama. Međutim, spekuliše se da Ford radi na tome da održavanje ovog vozila bude jeftino. Takođe, sa ciljem da razbiju zablude o električnim automobilima, ljudi iz kompanije Ford su naveli da su oni jako brzi, spremni za sve terene i sve vremenske uslove. Zbog toga je i objavljen video na kojem vidimo testiranje ovog modela na temperaturama od -40 stepeni celzijusa.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery